Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Lyžování ČR 2024

Nezkrotný Suárez: Fanouškům ukázal prostředníček

Londýn – Uruguayský fotbalista Luis Suárez z Liverpoolu má na krku další skandál: v pondělním zápase anglické ligy ukázal fanouškům Fulhamu zdvižený prostředníček. Suárez neudržel nervy na uzdě poté, co jej diváci během utkání častovali posměšným skandováním. Domácím příznivcům se nelíbilo, že se soupeřův útočník několikrát dožadoval odpískání faulu.

Luis Suárez ukazuje prostředníček
zdroj: YouTube

Za čtyřiadvacetiletého hráče se nicméně postavil liverpoolský trenér Kenny Dalglish. "Reakce na něj v posledních týdnech jsou až skandální. Jde o poctivého hráče, který se na sebe může v klidu podívat do zrcadla a jít bez jakýchkoli výčitek spát. Žádáme, aby ostatní lidé k němu byli také spravedliví," uvedl kouč na adresu kontroverzního střelce.

Dalglish tvrdí, že Suárezovo gesto neviděl. "Pokud mi ukážete obrázek, že to udělal, budu muset následně učinit rozhodnutí," řekl k incidentu skotský trenér. Suárez tak čelí další aféře. Anglická Fotbalová asociace jej nedávno obvinila, že v zápase Liverpoolu s Manchesterem United rasisticky urážel francouzského obránce Patrice Evru.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články