Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
#ProHokejJakyJe

Neymar: Debakl s Němci mě straší. Dopadlo by to jinak, kdybych hrál

Se mnou by byl výsledek jiný, prohlásil Neymar na adresu neslavné porážky 1:7, kterou brazilská reprezentace utrpěla na minulém šampionátu. Potupná porážka Neymara stále straší a na MS v Rusku by ji chtěl obhájcům trofeje vrátit.

Neymar
zdroj: ČTK/AP autor: Ronald Zak

Neymar kvůli zlomenině obratle před čtyřmi lety v Brazílii nedohrál čtvrtfinále a pak jen se zraněním sledoval, jak kanárci prohráli 1:7 v semifinále s Německem a 0:3 v souboji o třetí místo s Nizozemskem. "Jednoznačně bych si přál odehrát ten zápas znovu, se mnou na hřišti. Myslím, že výsledek by byl jiný," prohlásil Neymar před startem turnaje v Rusku.

"Ten zápas mě stále straší, nyní ale máme konečně možnost vymazat minulé mistrovství světa z hlavy. Možná potkáme Německo znovu a doufejme, že jim to oplatíme," přál si. Útočník Paris St. Germain se před turnajem v Rusku stihl uzdravit z vážného zranění nohy a zasáhl do přípravných zápasů s Chorvatskem a v Rakousku.

Oba odehrál ve velkém stylu a vstřelil v nich gól. I proto je společně s Argentincem Lionelem Messim největším favoritem na nejlepšího kanonýra šampionátu. "Cítím se skvěle, stejně jako moji spoluhráči. V celém týmu panuje obrovská pohoda a jsme natěšení na to, abychom dokázali velké věci. Zajímá nás jedině zlato," doplnil Neymar.

Jaké šance má Brazílie na MS? Poslechněte si Fotbal Fokus podcast:

Je nám líto, video expirovalo.
Brazílie zametla s Rakouskem a odletěla do Ruska
Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články