Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Luiz i Tierney mají problémy s koleny, Arsenalu se rozpadá obrana

Arsenal před čtvrtečním zápasem se Slavií ve čtvrtfinále Evropské ligy počítá ztráty. Londýnský klub nebude moci postavit do obrany Davida Luize a Kierana Tierneyho. Zkušený brazilský stoper je po operaci kolene a několik týdnů si nezahraje. I Tierney kvůli potížím s kolenem nedohrál sobotní ligový zápas s Liverpoolem, který v Londýně vyhrál 3:0.

Úvodní zápas čtvrtfinále Evropské ligy se Slavií sehrají oba týmy ve čtvrtek v Londýně. Luiz v sobotu nehrál a kouč Mikel Arteta nevyloučil, že ho čeká dlouhá pauza.

"Zákrok byl úspěšný a David nyní doma rehabilituje. V nejbližších dnech se vrátí do tréninkového centra a na zápasy by měl být připraven za několik týdnů," uvedl klub o brzy čtyřiatřicetiletém stoperovi, jenž v této sezoně odehrál za londýnský klub devětadvacet soutěžních utkání.

Skotský obránce Tierney střídal v sobotu těsně před koncem první půle. Zda nastoupí proti českému mistrovi, není jasné. "Bolelo ho koleno a vypadá to na zranění, ale nevíme, na jak dlouho," komentoval jeho střídání Arteta.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články