Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Torreira po úmrtí matky na covid už nechce hrát v Evropě. Toužím po přesunu do Bocy

Smluvně je vázaný v Arsenalu a v současnosti hostuje ve Atléticu Madrid. Lucas Torreira však už elitní evropské soutěže hrát nechce. Uruguayský reprezentant po nedávném úmrtí matky na koronavirus touží po návratu do Jižní Ameriky. Rád by přestoupil do argentinské Bocy Juniors, aby byl blízko své rodině.

Lucas Torreira
zdroj: ČTK/EFE/ autor: Juan Carlos Hidalgo

"Tu noc, kdy matka umřela, jsem jako jednomu z prvních zavolal svému agentovi. Řekl jsem mu, že už nechci hrát v Evropě, ale za Bocu. Nebylo to žádné unáhlené rozhodnutí, vždycky jsem po tom toužil. Už jsem se rozhodl, udělám to pro svého otce," řekl čtyřiadvacetiletý Torreira.

Účastník mistrovství světa v Rusku 2018 se na hostování v Atléticu příliš neprosadil, v základní sestavě byl pouze ve třech ligových zápasech. V Arsenalu má Torreira smlouvu do roku 2023.

Kvůli onemocnění matky ho Atlético pustilo domů do Uruguaye, odkud by se měl v nejbližších dnech vrátit. "Musím zpátky bez ohledu na to, jak to bolí, a soustředit se na Atlético. Zbývá ještě měsíc a půl, doufejme, že to skončí vítězstvím v lize," uvedl Torreira. Atlético vede tabulku španělské nejvyšší soutěže o čtyři body před Barcelonou.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články