Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Nový trenér Chelsea Potter nebyl spokojený s výsledkem, s hrou však ano

Nový kouč londýnské Chelsea Graham Potter byl po domácí remíze 1:1 se Salcburkem zklamaný z výsledku, výkon týmu ale pochválil. Sedmačtyřicetiletý trenér si odbyl debut jak na lavičce "blues", tak i v Lize mistrů, ani on ale nepomohl londýnskému celku k premiérové výhře v tomto ročníku prestižní soutěže.

"Jsme pochopitelně zklamaní, máme pouze bod. Ale hráči se skvěle přizpůsobili novému stylu hry a předvedli velké nasazení. Hráli jsme proti dobrému soupeři, který nám to rozhodně nijak neulehčil, navíc ho několikrát podržel gólman," řekl bývalý kouč Brightonu, jenž převzal tým po odvolaném Thomasi Tuchelovi teprve před týdnem.

Domácí dominovali v držení míče a vytvořili si i víc gólových šancí, po úvodní porážce v Záhřebu ale znovu na vítězství nedosáhli. Na úvodní trefu Raheema Sterlinga z 48. minuty odpověděl čtvrthodinu před koncem Noah Okafor.

"Inkasovaného gólu je škoda, ale celkově jsme předvedli v defenzivě dobrý výkon. Na určitých detailech ještě musíme zapracovat," uvedl Potter. "Měli jsme hru pod kontrolou, ale nedokázali jsme přidat druhý gól. Oni měli jednu šanci a tu využili. Pod novým koučem se ale budeme ještě zlepšovat," podotkl Sterling.

Chelsea zůstává na posledním místě skupiny E, na vedoucí AC Milán však ztrácí jen tři body. Právě s "rossoneri" se londýnský celek utká v dalších dvou kolech.

"Nebudeme si nic nalhávat, naše pozice není ideální. Bude to ještě těžká skupina, ale tým má dostatečnou kvalitu na to, aby se dokázal z nepovedeného startu oklepat," dodal Potter.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články