Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Jsme sebevědomější. Viktoria nás doma potrápila, teď jsme přijeli vyhrát, říká Nacho

Podle obránce Nacha Fernándeze měl Real Madrid před dvěma týdny v domácím zápase Ligy mistrů s Plzní problémy a o výhru 2:1 musel hodně zabojovat. Osmadvacetiletý fotbalista věří, že obhájci trofeje uspějí i ve středu na hřišti Viktorie a přiblíží se k postupu ze skupiny. "Zažili jsme několik těžkých momentů, kdy jsme museli opravdu zabojovat. Ale takové jsou zápasy v Lize mistrů. Pokud mám vybrat hráče Viktorie, který se mi líbil, jmenoval bych zraněného Krmenčíka," prohlásil. Utkání Plzeň  Real Madrid bude web ctsport.cz sledovat ve středu od 21:00 v podrobném textovém on-line přenosu.

Obránce Realu Madrid Nacho Fernández
zdroj: ČTK/AP

Real je ve skupině G s šesti body druhý o skóre za AS Řím a další výhra ho po čtvrtém kole přiblíží k postupu do osmifinále. "Naše sebevědomí je čím dál tím větší. Odveta je pro nás stejně důležitá jako ty ostatní. Doufám, že zvítězíme a přiblížíme se postupu. S takovým cílem jsme do Plzně přijeli," uvedl španělský obránce.

Podle něj mají Madridští velkou motivaci uspět i na hřišti nepříliš zvučného protivníka. "Jakmile si oblékneme dresy, cítíme, že máme určitou zodpovědnost a chceme opravdu vyhrát. To cítíme už od dětství. Do jakéhokoliv zápasu s lepším či horším soupeřem jdeme s tím, že chceme předvést perfektní fotbal," prohlásil Nacho.

Real ve středu poprvé v elitní soutěži povede trenér Santiago Solari, který dočasně nahradil odvolaného Julena Lopeteguiho. "Je to velmi krásné, nejen pro mě, ale pro celý klub. Vždycky nás to nadchne, máme z Ligy mistrů fantastické pocity," řekl Solari, který zatím s "Bílým baletem" vyhrál oba soutěžní zápasy.

Je nám líto, video expirovalo.
Real už je v Plzni, Viktorii čeká fotbalový svátek

Někdejší trenér madridské rezervy budoucnost na lavičce A-týmu neřeší. "Pro mě je důležitý zítřejší zápas. Vím, jakou pozici teď mám, s tím jsem ztotožněný a uvidíme, co bude potom," uvedl dvaačtyřicetiletý Argentinec.

Někdejší záložník byl před 17 lety u poslední návštěvy Realu v České republice. Na lavičce strávil utkání LM se Spartou, kterou španělský favorit zdolal 3:2. Utkání v Praze si však vůbec nepamatoval. "Kolik jsme hráli? Doufám, že zítra to bude lepší a budeme mít výborný zápas, který dopadne dobře," konstatoval Solari.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články