Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Jarolím má podle egyptských médií namířeno do Káhiry, trenér to popírá

Skončí trenér Karel Jarolím u reprezentace? Podle egyptských médií by měl český trenér převzít káhirský klub Al Ahlí. Vedení českého týmu spekulace vyvrací s tím, že se kouč připravuje na středeční přípravné utkání s Nigérií, a informaci popřel i sám Jarolím.

Karel Jarolím
zdroj: ČTK autor: Šulová Kateřina

"Jsem z toho trochu zaskočený. Žádná nabídka mi na stole neleží. Jediné, na co se soustředím, je středeční utkání s Nigérií, protože po tom zpackaném utkání s Austrálií máme co napravovat," řekl Jarolím na soustředění v Rakousku.

Server Egy Sport napsal, že podle jeho zdrojů se Al Ahlí s Jarolímem dohodl, že nahradí ve funkci dosavadního trenéra Hossama Al Badrího. Už se prý jen čeká, až trenér dorazí do Egypta a podepíše smlouvu.

Jednašedesátiletý Jarolím v minulosti v arabském světě působil. V letech 2011 až 2013 někdejší kouč pražské Slavie či Mladé Boleslavi vedl saúdskoarabský klub Al Ahlí Džidda, pak odešel do Spojených arabských emirátů koučovat Al Wahdu.

U národního týmu má Jarolím působit až do roku 2020. Loni v říjnu se na tom po neúspěchu v kvalifikaci o mistrovství světa dohodl s vedením Fotbalové asociace ČR, i když se jeho smlouva dá letos v létě vypovědět.

Na podzim má vést Jarolím reprezentaci do premiérového ročníku Ligy národů, kde se čeští fotbalisté utkají ve skupině se Slovenskem a Ukrajinou. Pokud by se potvrdily spekulace o jeho odchodu, nový trenér by naskočil rovnou do soutěže a neměl by k dispozici žádné přípravné utkání.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články