Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

James Rodríguez má namířeno k rivalovi Realu, do Atlética. Neymar se natáčel v dresu Barcelony

Ve španělské fotbalové lize se schyluje k pikantnímu přestupu. James Rodríguez, který patří Realu Madrid, se podle médií blíží k přesunu k městskému rivalovi Atléticu. Uplynulé dvě sezony strávil kolumbijský záložník v Bayernu Mnichov a Real s ním nepočítá. Neymar pak přiživil spekulace, že by se mohl vrátit do Barcelony.

James Rodríguez v dresu kolumbijské reprezentace
zdroj: AP autor: Antonio Calanni

S Bayernem získal osmadvacetiletý hráč dva německé tituly, v 67 zápasech v jeho dresu dal 15 gólů. Po minulé sezoně Rodríguez požádal vedení mnichovského celku, aby na něj neuplatňovalo opci.

Jeho přáním je žít v Madridu, trenér Realu Zinédine Zidane s ním však ve svých plánech nepočítá. "Bílý balet" koupil Rodrígueze v roce 2014 z Monaka za 80 milionů eur. V minulosti hrál kolumbijský fotbalista také za Porto.

Neymar se má hlásit v PSG, ale pózuje s dresem Barcelony

Neymar zveřejnil na Instagramu video, v němž je v dresu Barcelony, kam by se rád vrátil. Nejdražší hráč historie se má v pondělí hlásit v Paris St. Germain a bude jednat o své situaci s vedením francouzského mistra.

Neymar se měl připojit k týmu PSG už tento týden, ale bez omluvy nedorazil a nejspíš ho čeká trest. Svůj vzkaz na sociální síti doplnil Neymar biblickým citátem: "Žádná zbraň vyrobená proti tobě se nesetká se zdarem."

Brazilský útočník předloni přestoupil z Barcelony do PSG za rekordních 222 milionů eur. S francouzským celkem má smlouvu do roku 2022, ale není v něm údajně spokojený. V uplynulé sezoně dlouho nehrál kvůli zranění a další zápasy zmeškal po disciplinárním trestu za napadení fanouška.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články