Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
CZ FIGHTERS FOR VETERANS

Hušbauer doufá proti APOELu v rychlou branku. Všichni věříme, že postup uhrát jde, řekl

Praha – Ví, že po úvodní porážce na půdě APOELu 0:2 musí v odvetě nasázet minimálně dvě branky, aby se střetnutí dostalo do prodloužení. Záložník Slavie Josef Hušbauer proto před odvetou 4. předkola Ligy mistrů proti kyperskému celku slibuje velkou ofenzivu, z níž doufá, že vyjde brzký gól.

Josef Hušbauer
zdroj: ČTK autor: Kolařík Stanislav

"Uvidíme, jak začne APOEL. Mohou začít ofenzivně, ale také mohou zalézt. My se soustředíme na sebe, na naši hru. Budeme chtít hrát ofenzivně, vysoko, abychom dali rychlý gól, který by nám určitě pomohl," řekl Hušbauer.

"Ale i kdybychom ho nedali, tak bude důležité hrát furt svou hru. A věřit, že můžeme rozhodnout v 80. nebo i v 90. minutě," doplnil sedmadvacetiletý středopolař.

Se spoluhráči je přesvědčen, že tým má na to, aby nepříznivé skóre v odvetě dohnal. "V týmu je sebedůvěra, všichni věříme, že se to dá zvládnout. I když výsledek zvenku není optimální, furt je to hratelné. Je to pro nás pro všechny velká motivace si skupinu Ligy mistrů zahrát," prohlásil Hušbauer.

Je mu jasné, že slávisté budou muset výrazně zlepšit koncovku. V posledních čtyřech soutěžních zápasech totiž vyšli třikrát střelecky naprázdno.

"Bavíme se o tom s klukama, víme, že těch gólů není tolik jako minulou sezonu. Na tréninku se teď snažíme dělat hodně ofenzivních věcí. Jsou hráči, kterým to tam padá víc a kterým míň. Ale neřekl bych, že je někdo v nějaké krizi, že mu to tam nepadá i v tréninku. To ne," poznamenal Hušbauer.

"Snažíme se to hrát tak, aby to bylo co nejjednodušší. Hlavně zachovat chladnou hlavu, když se do té šance dostaneme, a prostě to někdy vyřešit i třeba silou," dodal Hušbauer.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články