Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Griezmann vystřelil Barceloně výhru, zato Atlético i Real ztrácely

Real Madrid ve 32. kole španělské ligy pouze remizoval s Betisem Sevilla a zaváhání svého velkého rivala okamžitě využila Barcelona, která otočila zápas s Villarrealem. Ten sestřelila dvěma góly Antoineho Griezmanna 2:1 a to ji posunulo na druhé místo tabulky o skóre před třetí Real, který má ještě o zápas víc. Dál vede Atlético Madrid, jehož náskok se ale ztenčil na dva body, protože podlehlo 1:2 v Bilbau. 

Luka Modrič v souboji se Segiem Canalesem
zdroj: ČTK/AP autor: Bernat Armangue

Trenér Realu Zinedine Zidane nešetřil před úterním úvodním zápasem semifinále Ligy mistrů proti Liverpoolu žádnou z obvyklých opor, jeho tým se ale proti pozorně bránícímu soupeři neprosadil. Betis remizoval popáté v řadě a podruhé za sebou bez branek.

"Bílý balet" ztratil body v boji o titul a může přijít i o druhou příčku. Barcelona je pouze tři body za svým odvěkým rivalem a má dva zápasy k dobru. Betis je na šestém místě, i on ale může po odehrání kompletního kola o pohárovou příčku přijít.

Villarreal proti Barceloně poslal do vedení Samuel Chukwueze, ale soupeř ještě do přestávky skóre otočil. Postaral se o to Griezmann, který se poprvé prosadil v 28. minutě a o sedm minut později přidal svůj jedenáctý gól v sezoně. Villarrealu poté šanci na vyrovnání sebralo vyloučení Manuela Triguerose. Barcelona tak může jít do vedení v tabulce, když ve čtvrtek porazí Granadu.

Na čtvrté příčce je Sevilla, která si doma poradila 2:1 právě s Granadou. Andaluský celek vyhrál popáté za sebou, zajistil si umístění na příčkách zaručujících Ligu mistrů a od vedoucího Atlética ho dělí tři body.

Sevilla zvládla i nezvyklý závěr zápasu, kdy se musela vrátit ze šatny znovu na hřiště. Rozhodčí totiž ukončil utkání po třech místo po čtyřech avizovaných minutách nastavení a zbývající čas nechal dohrát až po protestech Granady.

Španělská fotbalová liga - 32. kolo:

Elche - Levante 1:0 (32. Boye), Valladolid - Cádiz 1:1 (14. Plano - 64. Cala), Valencie - Alavés 1:1 (89. Gaya - 84. Guidetti), Real Madrid - Betis Sevilla 0:0, Huesca - Getafe 0:2 (20. a 51. Unal), Villarreal - FC Barcelona 1:2 (26.Chukwueze - 28. a 35. Griezmann), FC Sevilla - Granada 2:1 (16. Rakitič z pen., 53. Ocampos - 90. Soldado z pen.), Vigo - Pamplona 2:1 (42. Aspas, 64. Murillo - 76. Torres z pen.), Bilbao - Atlético Madrid 2:1 (9. Berenguer, 86. Martínez - 77. Savič), Eibar - San Sebastian 0:1 (26. Isak).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články