Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Fotbalisté Ústí nad Labem unikají soupeřům

Praha - Fotbalisté vedoucího Ústí nad Labem vyhráli ve 20. kole druhé ligy severočeské derby v Mostu 2:0 a před třetí Jihlavou mají už desetibodový náskok. Jihlava v pátek nečekaně podlehla Varnsdorfu 0:1 a doma nevyhráli ani druzí Bohemians Praha, kteří remizovali s Vlašimí 1:1.

Fotbal
zdroj: Isifa

Ústí v Mostu vedlo od 14. minuty po Moulisově gólu. Na konci první půle pak sice hosté přišli o vyloučeného obránce Dvořáka, který zezadu stáhl unikajícího Danoského, přesto v závěru jejich vítězství ještě pojistil střídající Veverka. Most zůstal předposlední.

Jihlava prohrála 0:1 i v minulém kole ve Znojmě, doma tentokrát podlehla týmu, jemuž před zápasem patřila až desátá pozice. Varnsdorf vsadil na protiútoky, po jednom z nich dal v 17. minutě jediný gól zápasu Melunovič.

Bohemians Praha na jaře stále čekají na první domácí vítězství. Vlašim si ze Střížkova odvezla bod a její trenér Luboš Urban, který před lety přivedl pražský tým z ČFL až do nejvyšší soutěže, zářil nadšením. Hosté mohli i vyhrát, v 90. minutě ale Mackova tečovaná střela jen těsně minula Winterovu branku.

Zlín remizoval v Opavě 0:0 a ze čtvrtého místa spadl na šesté, předstihly ho Karviná i Sokolov. Karviná porazila poslední Spartu B 2:1 až díky dvěma gólům v závěrečné desetiminutovce a ze čtvrtého místa nyní na postupovou druhou pozici ztrácí tři body.

Znojmo na jaře poprvé prohrálo, na hřišti Táborska podlehlo 0:1. Naopak brněnská Zbrojovka zůstala v jarní části soutěže stoprocentně úspěšná i po zápasu s Čáslaví. Také tu Brno zdolalo rozdílem jediného gólu, oč se v 52. minutě postaral kapitán Švancara.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články