Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Fotbal ustupuje rozmarům počasí. Souček si proti City nezahraje

Silná bouře, která se přesouvá nad Evropou, mění program některých fotbalových lig. V Anglii tak bude mít nečekané volno Tomáš Souček, který měl s West Hamemem nastoupit na půdě Manchesteru City. V Německu se nebude hrát v Mönchengladbachu a kompletní program byl odvolán v Belgii i v Nizozemsku.

Orkán Ciara
zdroj: ČTK/PA autor: Andrew Matthews

Orkán Ciara už od rána bičuje západní pobřeží Velké Británie. Vedle prudkých poryvů větru, které místy dosáhly rychlosti až 144 kilometrů za hodinu, ho doprovází také silný déšť a místní záplavy. Komplikace jsou hlášeny především z dopravy, aerolinie ruší lety a železniční doprava je omezena.

Bouře v Německu pojmenovaná Sabine se postupně přesune nad země Beneluxu a do Německa. Už v sobotu kvůli očekávanému orkánu zrušili němečtí pořadatelé ve Willingenu dnešní závod Světového poháru ve skocích na lyžích.

V Anglii byl odvolán zápas Manchesteru City s West Hamem, druhý duel mezi Sheffieldem United a Bournemouthem by se měl odehrát podle plánu. V bundeslize se změna dotkla jen utkání Mönchengladbachu s Kolínem nad Rýnem, fotbalisté Bayernu Mnichov s Lipskem by hrát měli.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články