Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Favoritem fotbalového MS zůstává Brazílie

Johannesburg - Fotbalisté Brazílie zůstávají podle bookmakerů před čtvrtfinálovými zápasy světového šampionátu hlavními aspiranty na titul. V těsném závěsu za nimi figurují mistři Evropy Španělé, s dalším odstupem následuje Argentina. Nejmenší šance na zisk zlatých medailí dávají bookmakeři Ghaně a Paraguayi. Informace o světovém šampionátu přináší server msfotbal.cz.

"Kanárky" tipují na první místo všechny české sázkové kanceláře, na jejich triumf je možné vsadit v kurzu přibližně 3,3:1. Zahraniční společnosti čekají o něco vyrovnanější boj - Španělé, kteří mají ve čtvrtfinále papírově nejlehčího soupeře, zaostávají za Brazilci u britské sázkové kanceláře William Hill jen o necelé tři desetiny. Třetí se v prognózách objevují Argentinci.

Bookmakeři předpokládají, že evropský celek ani tentokrát nezíská premiérový titul mimo "starý kontinent". Zlato by podle sázkových kanceláří mělo připadnout celku z Jižní Ameriky, která má ve čtvrtfinále rekordní čtyři zástupce.


Mezi střelci je favoritem Španěl David Villa, následovaný Argentincem Gonzalem Higuaínem. Oba mají na kontě zatím čtyři branky. O gól zpět figuruje třetí největší favorit na titul krále kanonýrů Luís Fabiano z Brazílie.



Společnost William Hill vypsala kurzy na to, kdo bude rozhodovat finále. Za hlavního adepta považuje anglického sudího Howarda Webba (2,25:1) a hned za ním Belgičana Francka De Bleeckereho (4,5:1). S výrazným odstupem pak následuje Uzbek Ravšan Irmatov, který pískal zahajovací duel šampionátu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články