Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Amstel Gold Race

MS ve fotbale znamená sázkové šílenství

Praha – Z dnešního zahájení fotbalového mistrovství světa se neradují pouze fanoušci kopané. Spokojeni jsou jistě i sázkové kanceláře, které nyní očekávají rekordní zájem. Na turnaj v Jihoafrické republice už Češi vsadili desítky milionů korun. Celkové objemy sázek by se měly podle odhadů pohybovat v řádech stovek milionů korun. Nesází se jen na vítěze zápasů či turnaje, ale v podstatě na všechny důležité aspekty utkání.

"Přes neúčast české reprezentace čekáme nejsázenější světový šampionát v historii," konstatoval mluvčí Sazky Zdeněk Zikmund. Oproti minulému mistrovství před čtyřmi lety navíc sázkovým kancelářím pomohlo zlegalizování sázení přes internet. Rekordní částky si společnosti slibují hlavně proto, že v Česku se na fotbal sází už tradičně nejvíc a nejčastěji.

Je nám líto, video expirovalo.
Sázkové kanceláře očekávají rekordní šampionát

Firma Tipsport proto například odhaduje celkové tržby ze šampionátu na téměř 500 milionů korun. A to je víc než na zimní olympiádu a hokejové mistrovství světa dohromady. Sázkové kanceláře připravily pro klienty v souvislosti s fotbalovým mistrovstvím širokou nabídku kurzů. Tipovat jdou třeba počty prodloužení, udělené žluté a červené karty nebo jestli se někomu podaří hattrick.

Největší favorité šampionátu podle sázkařů

Vítěz turnaje: Brazílie, Špaňelsko, Argentina

Nejlepší střelec: Robin van Persie, Lionel Messi, Wayne Rooney

Hlavní zprávy

Nejčtenější články