Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Zahustela čeká proti Krasnodaru domácí premiéra za Spartu

Praha - Fotbalovou Spartu čeká už ve čtvrtek zápas jara. Jako jediný český tým se představí v play-off Evropské ligy, na Letné hostí ruský Krasnodar. Evropskou premiéru si v dresu domácích odbude třeba obránce Ondřej Zahustel. Úvodní souboj Sparty v jarní části evropských pohárů můžete sledovat ve čtvrtek od 20:30 na ČT Sport a našem webu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sparta se připravuje na zápas s Krasnodarem

Sparta si znovu užívá jarní pokračování v evropských pohárech, naposledy skončila před třemi lety po statečném boji s Chelsea. Velkou zimní posilu Letenských Ondřeje Zahustela čeká velká premiéra před vlastními fanoušky. "Moc se těším, bude určitě plný stadion a pro mě to vlastně bude premiéra v Evropské lize, protože jsem zatím hrál jen v předkolech," říká Zahustel.

Ruský tým má nevýhodu, soutěžní utkání nehrál od začátku prosince, do Prahy přiletěl neobvykle už dva dny před utkáním, přímo ze soustředění ve Španělsku. Krasnodar sice nemá velké hvězdy, ale porazit dokázal na podzim třeba Dortmund. "Mají hráče, který stojí třeba deset minilonů euro, to my si dovolit nemůžeme. Každý říká, že je to hratelný soupeř, to samozřejmě ano, i my máme určitě svou kvalitu, ale jednoduché to nebude," varuje zkušený stoper Radek Kováč.

Zdroj

Hlavní zprávy

Nejčtenější články