Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ACF Fiorentina - FC Viktoria Plzeň

Brabec: Krasnodar je úspěšný tým s dobrou ofenzivou, nebude to lehké

Praha - Sparťanům los Evropské ligy přisoudil ruský Krasnodar. Obránce Jakub Brabec po losu prohlásil, že by jeden z předních týmů ruské ligy rozhodně neměl být podceňován. Sparťané si ruského soupeře před losem nepřáli, ale se situací se chtějí vypořádat co nejlépe - a postoupit.

Je nám líto, video expirovalo.
Brabec: Těžký los. Krasnodar nesmí být podceňován

Brabec rozhodně nehodlá Krasnodar dopředu podceňovat. "Nebude to lehký soupeř. Jsou úspěšní tři roky po sobě v ruské lize," říká Brabec o soupeři, který na podzim porazil i Borussii Dortmund. "Tým je složený z ruských reprezentantů, pak tam jsou Portugalci nebo Brazilci, takže mají dobrou ofenzivu," dodal.

Když si sparťané před losem tipovali možné soupeře, Krasnodar si nikdo příliš nepřál. "Pro všechny sparťany by asi bylo lepší Německo nebo Anglie, na druhou stranu jsme museli počítat s tím, že to nemusí vyjít podle našich představ. Je to jeden ze soupeřů, které jsme mohli dostat, a teď se s tím musíme poprat," podotkl stoper týmu.

Jedním z faktorů, které mohou rozhodovat, bude rozehranost týmů. Sparta bude totiž do dvojzápasu vstupovat už z rozběhnuté domácí ligy - na rozdíl od ruského soupeře. "Může to pro nás být výhoda, generálku budeme mít 14 dní před zápasem. Ale uvidíme až během dvojzápasu," uzavřel Brabec.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články