Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Leicester přišel o Maddisona, ale kouč Rodgers říká: Není to o jedenácti hráčích

Leicester přišel pro odvetu se Slavií o Jamese Maddisona. Opora anglického celku se zranila při utkání na stadionu Aston Villy, ale kouč anglického celku Brendan Rodgers věří, že to jeho fotbalisty ve čtvrteční odvetě úvodního kola vyřazovací fáze Evropské ligy nezastaví a po remíze 0:0 v Praze postoupí dál. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu ve čtvrtek od 20.35 na ČT sport i na webu ctsport.cz.

"Bohužel pro zápas se Slavií nebude k dispozici,“ řekl trenér Leicesteru k Maddisonovi. „Situaci konzultujeme s doktory, James odletěl do Londýna. Věříme, že nebude muset na operaci. Ale zítra bude chybět," řekl při on-line tiskové konferenci Rodgers.

Maddison patří k největším oporám Leicesteru. Za třetí tým anglické ligy nastupoval na pozici ofenzivního středního záložníka v drtivé většině posledních zápasů.

"Pokud máte takhle kvalitního hráče mimo, je to samozřejmě škoda. Ale nemůžeme si to příliš dávat do hlavy. Před sezonou jsme věděli, že to nebude o jedenácti hráčích, ale o celém kádru. Jsem si jistý, že s hráči, kteří jsou k dispozici, odvedeme dobrou práci," prohlásil Rodgers.

Pokud utkání znovu skončí bez branek, musel by o postupujícím rozhodnout penaltový rozstřel. "Samozřejmě je možné, že na penalty může dojít. Ale my máme v hlavě jedinou myšlenku – vyhrát v normální hrací době. Samozřejmě nějaké hráče na penalty máme, ale zatím to neřešíme," poznamenal Rodgers.

"Lišky" považují bezbrankovou remízu z Edenu za dobrý výsledek. "Samozřejmě vstřelený gól venku by byl lepší, ale přivezli jsme si domů čisté konto a neprohráli jsme. Všechno máme ve svých rukách. Hrajeme doma a jsme dobře nastaveni, abychom to zvládli a vyhráli," uvedl záložník Youri Tielemans.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články