Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Leicester v Edenu pocítil frustraci a bude mít ještě hodně práce, píše britský tisk

Podle britských médií pocítili fotbalisté Leicesteru při čtvrteční remíze 0:0 na stadionu pražské Slavie frustraci a v domácí odvetě úvodního kola play-off Evropské ligy budou muset přidat, pokud chtějí postoupit. Čeští mistři si za výkon, zejména ve druhém poločase, vysloužili na Ostrovech chválu.

Utkání Slavia Praha - Leicester
zdroj: ČTK autor: Deml Ondřej

"Svěřenci Brendana Rodgerse nebyli ve své nejlepší formě a odjíždí frustrovaní. Slavia Praha odolala a udržela čisté konto. Tento výsledek znamená, že Leicester bude mít příští týden v domácí odvetě pořád hodně práce," uvedl web televize Sky Sports.

"Třetí tým Premier League si během frustrujícího večera nedokázal vytvořit mnoho příležitostí. Když trenér Rodgers ve druhé půli vystřídal klíčové hráče Jamieho Vardyho a Jamese Maddisona, vypadalo to, že rezignoval a spokojil se v Praze s bodem a čistým kontem," přidal server BBC Sport.

Britská média se zároveň shodla, že sešívaní po změně stran anglického favorita zatlačili a vytvořili si pár šancí, byť ne stoprocentních.

"Slavia bude bezpochyby potěšena tím, jak se aktuálně třetí celek Premier League ve druhém poločase zapotil. Když brankář Kasper Schmeichel vyrazil ránu Nicolaea Stancia z hranice šestnáctky na roh, Leicester připomínal tým, který vyhrál jediný z posledních osmi zápasů v evropských pohárech," upozornil deník The Guardian ve svém internetovém vydání.

Nevýrazný Vardy a vynalézavý Sima  

Nejlepší střelec "Foxes" Vardy čelil kritice za nevýrazný výkon. "Vardy byl v útoku stále víc a víc osamocen. Vedle toho, že ani jednou nevyzkoušel slávistického brankáře, se téměř ani nedotknul míče," napsal The Guardian, který naopak vyzdvihl domácí kometu Abdallaha Simu.

"Tento rychlý, chytrý a vynalézavý křídelník Slavie s chutí testoval devatenáctiletého levého beka Lukea Thomase. Simův magnetický první dotek a dynamická změna tempa způsobovala, že obrana Leicesteru byla chvílemi jako na kolotoči," dodal britský deník.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články