Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Koronavirus zaklepal na dveře i v Sarajevu, v Evropské lize byl odložen duel s Maccabi Haifa

Další případ koronaviru zhatil zápas evropských pohárů. Dnešní utkání prvního předkola Evropské ligy mezi Maccabi Haifa a Željezničarem Sarajevo se kvůli pozitivním testům několika hráčů bosenského celku na koronavirus neuskuteční. V nové pohárové sezoně už jde o páté utkání, které bylo kvůli nákaze odloženo.

Duel byl izraelským ministerstvem zdravotnictví odložen poté, co povinné předzápasové testy odhalily koronavirus u pěti hráčů Željezničaru. Podle prohlášení klubu ze Sarajeva nakažení fotbalisté neměli příznaky a tým nyní v izolaci čeká na rozhodnutí UEFA.

Kvůli pozitivním testům na koronavirus už byly v předkole Ligy mistrů kontumovány zápasy Slovanu Bratislava a kosovského celku Drity. Pro oba kluby to znamenalo konec v soutěži, protože kvůli dopadům pandemie na termínovou listinu se hraje pouze na jedno utkání. Slovan i Drita se proto odvolaly ke sportovní arbitráži CAS.

V Evropské lize podobně skončila Priština poté, co byl její zápas kontumován ve prospěch gibraltarského Lincolnu. Odložen byl také duel jiného kosovského celku Gjilani, který ale posléze proti týmu Tre Penne ze San Marina nastoupil a výhrou 3:1 si zajistil postup.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články