Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Čelůstka: Musíme být odvážnější. Věřím, že do Prahy přivezeme pozitivní výsledek

Sparta zatím v Evropské lize posbírala dvě vysoké porážky, a pokud chce zachovat postupové naděje, nezbývá jí než ve čtvrtek se Celticem Glasgow bodovat. A nejlépe rovnou vyhrát. Ondřej Čelůstka ví, že Letenští mají co napravovat, ale věří, že do Prahy tentokrát přijedou s dobrým výsledkem v zádech.

Ondřej Čelůstka
zdroj: ČTK autor: Kamaryt Michal

Zatímco proti Lille utkání ovlivnilo brzké vyloučení obránce Ladislava Krejčího mladšího, na San Siru předvedla Sparta nepovedený výkon a skóre mohlo být i vyšší. "Víme, že jsme nezačali úplně ideálně, a co se výsledků týče, máme co napravovat," řekl Čelůstka na středeční videokonferenci.

"Zápas v Miláně nám ukázal, že ještě máme na čem pracovat. Musíme být odvážnější směrem dopředu a s větší kuráží se pustit do soupeře a přímočaře jít na jeho bránu," uvedl jednatřicetiletý stoper. "Proti kvalitním soupeřům, kteří jsou navíc ve formě, je to těžké, ale je potřeba si přiznat, že tohle musíme zlepšit," dodal.

Celtic má po dvou kolech na kontě jediný bod a pro oba soupeře tak čtvrteční zápas bude velmi důležitý. "Jestli chceme pomýšlet na postup, tak tady musíme zabrat," uvedl Čelůstka. "Celtic má velice dobrý a houževnatý tým, takže jsme se podle toho na ně chystali. Věřím, že si do Prahy odvezeme pozitivní výsledek," přidal.

Situaci Spartě komplikuje rozsáhlá marodka, na kterou se zařadily i opory jako brankářská jednička Milan Heča nebo talentovaný útočník Adam Hložek. "Týden co týden řešíme z různých důvodů absence, ale dneska to tak prostě je," pokrčil rameny Čelůstka.

Kvůli koronaviru se bude zápas na stadionu Celtic Park hrát bez fanoušků, což Čelůstku velmi mrzí. "Jednoznačně. Dostali jsme velké týmy s krásnými velkými stadiony a tohle je hrozná škoda. Tady by byla nádherná atmosféra," přidal český reprezentant.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články