Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v půlmaratonu

Ani jeden český tým nepostoupí ze skupin EL, myslí si bookmakeři

Podle bookmakerů přisoudil los základních skupin fotbalové Evropské ligy českým klubům soupeře, kteří budou nad jejich síly. Sázkové kanceláře předpokládají, že ani jeden z trojice Slavia, Sparta a Liberec neskončí do druhého místa a nepostoupí do jarní fáze soutěže. Nejtěsněji podle nich vyřazovací část unikne červenobílým.

zdroj: ČTK autor: Ondřej Deml

Slávisté se ve skupině C utkají s Leverkusenem, za který hraje český útočník Patrik Schick, s přemožitelem Plzně ze 4. předkola Beer Ševou a s Nice. Český šampion podle bookmakerů skončí na třetím místě.

Jasným favoritem je Leverkusen, následovaný Nice. Na vítězství francouzského týmu ve skupině vypsal Tipsport kurz 3,7:1, zatímco na Slavii 4:1. Fortuna se domnívá, že šance Pražanů na postup jsou nižší. Na Nice nabízí kurz 3,5:1 a na červenobílé 4,2:1.

Je nám líto, video expirovalo.
Spartu čeká v EL Zlatan, Slavii Schick

Sparta a Liberec jsou podle prognóz sázkových expertů největšími outsidery svých čtyřčlenných skupin. Sparta figuruje za AC Milán, Lille a Celticem Glasgow u Tipsportu s kurzem 10:1 na výhru ve skupině H a u Fortuny pak dokonce v koeficientu 11:1.

Na triumf Liberce ve skupině L, kde bude čelit Hoffenheimu s Čechem Pavlem Kadeřábkem, Crvené zvezdě Bělehrad a Gentu, pak lze sázet u Tipsportu za 17:1 a u Fortuny za 15:1.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články