Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Sparta je v karanténě a nebude hrát ani ligu, ani MOL Cup

Od úterý je fotbalová Sparta kvůli vyššímu počtu nakažených koronavirem v karanténě a nejbližší dvě ligová utkání ani osmifinále MOL Cupu neodehraje. Ligová fotbalová asociace (LFA) odložila zápasy s Příbramí a v Jablonci, nový termín se bude hledat i pro domácí pohár s Baníkem.

Spartu postihla nákaza v době, kdy se po příchodu trenéra Pavla Vrby dostala do formy. Letenští pod bývalým koučem české reprezentace či Plzně vyhráli všechna tři ligová střetnutí a snížili náskok obhájce titulu Slavie z dvanácti na osm bodů.

Utkání s předposlední Příbramí odehrají Pražané v úterý 9. března. O náhradním termínu duelu se čtvrtým Jabloncem se rozhodne v nejbližších dnech.

"Jsem fascinován diskusí na téma, zda může současná karanténa A-týmu pomoct, nebo zda v jejím vyhlášení není dokonce úmysl. Podle mě je tento způsob našeho přemýšlení jedním z důvodů, proč jsme v covidu nejhorší na světě. Samozřejmě v kombinaci s mnoha jinými faktory," řekl klubovému webu generální ředitel Sparty František Čupr.

"Copak někdo není schopen pochopit, že když máme zásadní výskyt koronaviru v mužstvu, v realizačním týmu a mezi zaměstnanci, tak je to průšvih jako hrom?" dodal Čupr.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články