Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Česko - Arménie

Jablonec postoupil v MOL Cupu bez boje, Líšeň duel vzdala

Jablonec postoupil bez boje do osmifinále domácího poháru. Několikrát odložený zápas 3. kola s Líšní byl na žádost druholigového brněnského klubu nakonec kontumován výsledkem 3:0 ve prospěch Severočechů. Svěřence trenéra Petra Rady v březnovém osmifinále čeká venku další druholigový soupeř Vlašim.

Utkání se mělo původně odehrát už v říjnu v Líšni, kvůli koronaviru v brněnském týmu však bylo přeloženo na únor. Protože líšeňský trávník není vyhřívaný a před startem jarní části druhé ligy by hrozilo jeho poškození, prohodily si kluby pořadatelství.

Situaci ale následně zkomplikovalo počasí. Duel se kvůli nezpůsobilému hřišti neuskutečnil v Jablonci ani později na strahovském stadionu Evžena Rošického, který si pohároví soupeři domluvili jako náhradní místo.

"Další termín, kdy se mohlo hrát opět na Strahově, byl 24. února. Bohužel v Jablonci byl nezpůsobilý terén na utkání Jablonec - Slovácko a LFA toto utkání přeložila na 24. února. Protože se bude 3. března hrát již 4. kolo MOL Cupu, na návrh Líšně FAČR provedla kontumaci utkání Líšeň - Jablonec," uvedl brněnský klub.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články