Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Čerství mistři se po oslavách vrátili k tréninku. Slávisté chtějí zvládnout i poslední tři zápasy

Z víru titulových oslav se fotbalisté pražské Slavie vrátili zpátky na hřiště. Na prvním tréninku čerstvých mistrů ale ještě doznívaly dojmy ze zisku dvacátého ligového primátu.

Je nám líto, video expirovalo.
Fotbalisté Slavie si poprvé od zisku titulu zatrénovali

Slávisté se po středečním vítězném zápase vydali podělit o radost s fanoušky před stadion.

"Nebyla to žádná dvoudenní pařba, na to budeme mít čas po sezoně. Takže oslavili jsme to, ale s rozumem," řekl útočník Stanislav Tecl.

"Oslavy byly fantastické, byli jsme pohromadě celá kabina a oslavili to jako tým. Nikam jsme nešli, a o to to bylo možná lepší," dodává brankář Ondřej Kolář.

V pátek už ale červenobílí museli zase zpátky do práce. Čekají je ještě tři silní soupeři, kteří bojují o účast v evropských pohárech.

"Byla by hrozná škoda si to těmi třemi zápasy na závěr pokazit. Na druhou stranu, když je zvládneme, budou závěrečné oslavy o to lepší. Takže motivaci máme," ubezpečuje Tecl.

Slavia ale zřejmě ve zbytku sezony zamíchá sestavou a nasadí i méně vytížené hráče. Prověřit je bude chtít už v neděli Jablonec, který ale v Edenu znovu nastoupí značně oslaben.

"Slavia zaslouženě udělala titul po tom, jak prošla sezonou. Nemyslím si, že to nějak ovlivní náš zápas. Je jedno, kdo nastoupí, mají ty nejlepší hráče. Rozdíl může být jen v herní praxi, že třeba tolik nenastupují, ale kvalita je u všech hráčů podobná," uvědomuje si jablonecký kouč Petr Rada.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články