Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Cagliari i s Janktem v sestavě přestřílelo poslední Salernitanu

I s Jakubem Janktem v sestavě přehráli fotbalisté Cagliari ve 28. kole italské Serie A Salernitanu 4:2 a odpoutali se ze sestupového pásma. Poražený tým zůstává s velkým odstupem na posledním místě tabulky, na záchranu ztrácejí deset bodů. V dalším sobotním duelu porazilo Sassuolo Frosinone 1:0.

Jakub Jankto v dresu českého národního týmu
zdroj: Profimedia

Cagliari si v prvním poločase vybudovalo dvougólový náskok zásluhou Lapaduly a Gaetana. Toho v poločase vystřídal Uzbek Šomurodov, jenž v 51. minutě zvýšil na 3:0. Hosté pak během dvou minut zásluhou Kastanose a Maggioreho snížili, ale Šomurodov v 76. minutě svou druhou trefou pojistil Rossoblu výhru.

Svěřenci Claudia Ranieriho počtvrté v řadě bodovali a podruhé za sebou odešli jako vítězové. Tato série je posunula na 13. příčku, tři body nad osmnácté Sassuolo, které v dalším souboji týmů ohrožených sestupem porazilo sedmnácté Frosinone 1:0.

Italská fotbalová liga – 28. kolo:

Cagliari – Salernitana 4:2 (51. a 76. Šomurodov, 12. Lapadula, 40. Gaetano – 56. Kastanos, 58. Maggiore), Sassuolo – Frosinone 1:0 (58. Thorstvedt), Boloňa – Inter Milán 0:1 (37. Bisseck), FC Janov – Monza 2:3 (53. Gudmundsson, 68. Vitinha – 8. Pessina, 18. Dany Mota, 80. Maldini)

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články