Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Bayern s druholigovým Heidenheimem zachránil Lewandowski, Pavlenka podržel Brémy

Až po tuhém boji postoupili fotbalisté Bayernu Mnichov do semifinále Německého poháru. Favorizovaný celek v dramatickém čtvrtfinálovém utkání na svém stadionu hrál dlouho v deseti a druholigový Heidenheim udolal až v závěru gólem střídajícího Lewandowského na 5:4. Postoupily rovněž Brémy, kterým výhru 2:0 na stadionu Schalke vychytal Jiří Pavlenka.

Je nám líto, video expirovalo.
V bláznivé devítigólové přestřelce Bayern udolal druholigového outsidera Heidenheim

Bayern poslal do vedení ve 12. minutě Goretzka, ale jeho spoluhráč Süle vzápětí dostal červenou kartu. Hosté do poločasu využili početní výhodu a otočili skóre po gólech Glatzela a Schnatterera.    

Němečtí mistři po změně stran přidali a mezi 53. a 65. minutou se prosadili Müller, střídající Lewandowski a Gnabry. Hráči Heidenheimu se ani za stavu 2:4 nevzdali: Glatzel nejprve snížil a v 77. minutě z penalty dokonal hattrick. Bayern však větší blamáž nepřipustil a v 84. minutě zápas rozhodl Lewandowski rovněž z pokutového kopu.

Je nám líto, video expirovalo.
Pavlenka vychytal Schalke, Brémy prošly do semifinále Německého poháru

Německý pohár - čtvrtfinále:

Bayern Mnichov - Heidenheim 5:4 (55. a 84. z pen. Lewandowski, 12. Goretzka, 53. Müller, 66. Gnabry - 26., 74. a 77. z pen. Glatzel, 39. Schnatterer), Schalke 04 - Werder Brémy 0:2 (65. Rashica, 72. Klaassen).

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články