Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
SP ve freestyle lyžování 2024/2025

Barcelona ztratila vedení ve Valencii, ale po zaváhání Atlética je třetí

Barcelona v 17. kole španělské ligy ztratila vedení na hřišti Valencie a po remíze 1:1 čeká už tři soutěžní zápasy na vítězství. V tabulce nicméně vystřídala Atlético na třetím místě, protože madridský tým nestačil na Bilbao a prohrál na jeho stadionu 0:2.

Utkání Valencie – Barcelona
zdroj: Reuters autor: Pablo Morano

Ve Valencii padly obě branky až ve druhém poločase. Úvodní trefu si připsal v 55. minutě Joao Félix a o patnáct minut později srovnal Guillamon.

Třiadvacetiletý obránce se trefil v sezoně poprvé. Valencie čeká na vítězství ještě déle, nevyhrála popáté.

Atlético pokořili v Baskicku úspěšní střelci Guruzeta a Nico Williams. Jeho bratr Iňaki přitom nastoupil k 400. zápasu v dresu Atlética. Tým Diega Simeoneho na Barcelonu ztrácí jen bod a má o odehraný zápas méně.

Sevilla podlehla doma Getafe 0:3 a o pár minut později byla bez trenéra. Diego Alonso dostal vyhazov, ve funkci vydržel jen dva měsíce a z osmi ligových zápasů ani jeden nevyhrál.

Španělská fotbalová liga – 17. kolo:

Pamplona – Vallecano 1:0 (90.+5 García), Vigo – Granada 1:0 (20. Larsen), Bilbao – Atlético 2:0 (51. Guruzeta 64. N. Williams), FC Sevilla – Getafe 0:3 (5. Mayoral z pen., 37. Mata, 79. Greenwood z pen.), Valencie – FC Barcelona 1:1 (70. Guillamon – 55. Joao Félix).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články