Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Barák se trefil za Fiorentinu podruhé a pomohl potopit Veronu

Tři góly schytali fotbalisté Verony v italské lize od Fiorentiny. Podruhé se v jejím dresu trefil i Antonín Barák, který do Florencie přišel právě z Verony. Český reprezentační záložník ve 12. minutě po zpětné přihrávce Ikoného napálil míč levačkou pod břevno. Branku na stadionu Hellasu, kde strávil dva roky, neslavil.

Antonín Barák dává gól Veroně
zdroj: Profimedia autor: Profimedia

Na 2:0 zvýšil před koncem prvního poločasu Cabral, který se trefil v krkolomné pozici z voleje po rohovém kopu. V závěru zápasu vyšperkoval první ligovou výhru Fiorentiny po šesti zápasech Biraghi. Italský reprezentační obránce bleskově zahrál přímý kop z vlastní poloviny hřiště a zaskočil všechny včetně domácího brankáře Montipa.

Barák od srpnového příchodu do Fiorentiny skóroval už pošesté. Kromě dvou ligových branek skóroval jednou v Italském poháru a třikrát v Konferenční lize.

Fiorentina si polepšila v tabulce na 12. místo, Verona je stále na sestupové 18. příčce.

Na čtvrtou pozici se dostalo Lazio Řím, které zdolalo Sampdorii Janov 1:0. Výhru nad předposledním týmem tabulky zařídil gólem v 80. minutě Luis Alberto. 

Italská fotbalová liga – 24. kolo:

Hellas Verona – Fiorentina 0:3 (12. Barák, 38. Cabral, 89. Biraghi), Lazio Řím - Sampdoria Janov 1:0 (80. Luis Alberto).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články