Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Sportfilm festivalové ozvěny 2024

Vyškov přestřílel 4:2 Duklu, stoprocentní je i Táborsko. Jihlava veze z Líšně tři body

Vyškov zvítězil 4:2 na hřišti Dukly Praha a i po druhém kole Fotbalové národní ligy zůstává bez ztráty bodu. Druhou výhru si připsalo i Táborsko, které doma zdolalo 1:0 rezervu Sparty. Fotbalisté Jihlavy zvítězili v Líšni 2:1 a také ve druhém utkání druholigové sezony naplno bodovali. Nováček Kroměříž zdolala v hanáckém derby oslabený Prostějov 3:0 a Vlašim remizovala s Chrudimí 1:1.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Sestřih utkání Dukla – Vyškov

Skóre otevřel už ve třetí minutě premiérovou trefou v Česku tožský útočník Metsoko. Ve 20. minutě zareagoval domácí Moulis, ještě do pauzy ale vrátil Vyškovu vedení Štěpánek.

Po změně stran přidal Metsoko svou druhou branku a po Peterkově snížení uzavřel skóre v nastavení Bayo.

Dukla nenavázala na výhru z úvodního kola proti béčku Sparty ani na triumfy z obou vzájemných duelů v minulé sezoně.

Utkání Táborsko – Sparta B rozhodl v 34. minutě srbský záložník Dordič, jenž byl jediným střelcem v úvodním zápase proti Kroměříži. Sparťané jsou tak nadále bez bodu.

Opava porazila 1:0 Varnsdorf díky gólu obránce Jana Kadlece z 57. minuty.

Líšeň poslal proti Vysočině do vedení Vandas, ale v závěru úvodního dějství srovnal Fila. Po necelé hodině hry vystřelil hostům vítězství turecký obránce Tombul. Také minulý týden Jihlava zvítězila nad Opavou 2:1, naopak brněnský celek remizoval s Chrudimí bez branek.

Prostějov se v Kroměříži od 39. minuty musel obejít bez vyloučeného útočníka Silného, Chwaszcz se však z následné penalty neprosadil. Všechny trefy si domácí nechali do druhé půle, postupně se trefili Cupák, Dočkal a Stoklásek. Hanácká Slavia bodovala poprvé po předchozí prohře 0:1 s Táborskem, Prostějov naopak nenavázal na úvodní triumf 2:1 nad jiným nováčkem Žižkovem.

Vlašim i Chrudim uhrály nerozhodný výsledek i ve druhém utkání druholigové sezony. Domácí otevřeli skóre zásluhou Solomona, dělbu bodů zařídil Huf.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články