Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Hašek se znovu posadí na trenérskou lavičku. Má spasit Ústí nad Labem

Martin Hašek je novým trenérem fotbalistů Ústí nad Labem. Dvaapadesátiletý bývalý záložník nahradil Davida Jarolíma, který u týmu s celým realizačním týmem po sobotní prohře s Vlašimí skončil. Ústí se ve druhé lize trápí, je až předposlední a úkolem Haška bude jeho budoucnost v FNL zachránit.

Martin Hašek
zdroj: ČTK autor: Michal Kamaryt

Ústí z posledních osmi kol šestkrát prohrálo a dvakrát jen remizovalo a kleslo na předposlední místo. Hašek v minulosti vedl Spartu, Sokolov, Pardubice, Vlašim a naposledy Bohemians do října 2019.

"Martin Hašek má spoustu energie a doufám, že ji přenese na tým. Má i obrovský přehled a cit, moc lepších řešení na českém trhu teď není," cituje server iDNES.cz sportovního manažera Ústí Petra Heidenreicha.

David Jarolím po prohře s druhou Vlašimí skončil i se svým bratrem Lukášem coby asistentem a trenérem brankářů Jaromírem Blažkem. "Trenéři dostali prostor, aby napravili, co se nepovedlo. Muselo přijít razantní řešení, impulz pro tým," dodal Heidenreich.

Haška doplní jako asistent Dušan Tesařík, bývalý ligový fotbalista Teplic či Zlína. Premiéra je čeká ve středu doma proti pražské Dukle. Do konce sezony zbývá pět kol.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články