Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Zlín získal dvě posily. Obranné řady rozšíří Procházka, do útoku přichází Dramé

První dvě posily hlásí fotbalisté Zlína. Ševci pro novou sezonu přivedli šestatřicetiletého stopera Václava Procházku, který přišel jako volný hráč po skončení smlouvy s Ostravou a podepsal roční kontrakt, a také dvaadvacetiletého útočníka Youbu Dramého, jenž na Moravu zamířil z druholigového Ústí nad Labem.

Václav Procházka s dresem Zlína
zdroj: Twitter Fastav Zlín

Procházka se ve Fastavu potká s trenérem Bohumilem Páníkem, pod kterým hrál už během předchozího působení v Baníku. "Trenér mi volal a potvrdil zájem jeho i klubu. Proto jsem se nemusel moc rozhodovat," uvedl v rozhovoru pro klubový web Procházka.

"Trenér počítá s variantou, že se bude hrát na čtyři obránce se dvěma stopery, nebo se třemi obránci a já bych měl hrát stopera," dodal.

Procházka strávil v Ostravě dva a půl roku, předtím v lize nastupoval za Slovácko, Mladou Boleslav a především Plzeň, s níž získal tři mistrovské tituly. Celkem v nejvyšší soutěži odehrál 360 utkání a dal 23 branek. Bývalý hráč Osmanlisporu má na kontě také patnáct startů za českou reprezentaci.

Dramé v minulé sezoně druhé ligy odehrál 26 zápasů a dal deset branek. Na severu Čech působil francouzský fotbalista od února 2018 a celkem za Ústí nastoupil k 37 utkáním a dal 11 gólů.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články