Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Zklamaný Stanciu po derby: Každý zápas opakujeme stejné chyby

Cítil, že bod z derby pražských "S" je pro Spartu ztrátou. Rumunský záložník Nicolae Stanciu byl po remíze 2:2 se Slavií rozčarovaný především z faktu, že fotbalisté z Letné opět inkasovali dva totožné góly z rohových kopů. Uvědomuje si, že pokud na bránění standardních situací nezapracují, bude velmi těžké udržet krok s čelem nejvyšší soutěže.

Nicolae Stanciu
zdroj: ČTK autor: Paprskář Pavel

"Jsem smutný. Cítím, že jsme byli většinu zápasu lepší a měli jsme utkání vyhrát. Dva góly ze standardek všechno změnily," řekl Stanciu a dodal. "V posledním derby jsme vedli 3:0, ale dostali jsme dva góly ze standardek a remizovali 3:3. Naposledy s Mladou Boleslaví jsme také inkasovali gól z rohu. Každý zápas opakujeme stejné chyby," dodal.

Sparta přitom měla prestižní duel dobře rozehraný. Sice prohrávala, když se po rohu prosadil Kúdela, ale ještě před odchodem do kabin skóre zásluhou Tetteha a Kangy otočila. Nicméně v 70. minutě se opět po rohovém kopu prosadil hostující Souček.

"Nevím, co říct. Je pro nás opravdu těžké držet krok s čelem tabulky, když děláme takové chyby," uvedl Stanciu. "Připravovali jsme se na to, trénujeme to každý týden. Ale pak přijde zápas a dostáváme hodně gólů ze standardek," posteskl si rumunský reprezentant.

Spartě po remíze patří v tabulce třetí místo se ztrátou sedmi bodů na druhou Plzeň i vedoucí Slavii. "Je to velká ztráta, ale všechno se rychle může změnit," uvedl Stanciu s tím, že Letenští musí na nepovedené derby rychle zapomenout a zabrat na stadionech soupeřů, kde třikrát za sebou prohráli. "Nesmíme už myslet na Slavii, musíme se zaměřit na naše výkony venku. Nemůžeme opakovat stále stejné chyby a dostávat takové góly," zakončil.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články