Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Derby pražských "S" vítěze nepoznalo, Plzeň loupila v Ostravě a Jablonec na Julisce

Prestižní 290. derby rivalů z hlavního města skončilo nerozhodným výsledkem 2:2. Druhý z očekávaných šlágrů 14. kola opanovala mistrovská Plzeň, která na Městském stadionu v Ostravě porazila ambiciózní Baník 1:0. Na hřišti soupeře zvítězil i Jablonec, jenž podruhé v řadě skóroval venku šestkrát, tentokrát deklasoval Duklu 6:2. Formu potvrdil i Zlín, který před vlastními příznivci vyhrál 2:1 nad Karvinou. V dohrávce kola Liberec drtivou převahu proti Mladé Boleslavi využil až v 87. minutě zásluhou Oršuly. 

Utkání Sparta Praha - Slavia Praha
zdroj: ČTK autor: Krumphanzl Michal

TABULKA: (//sport/tabulky/132895-tabulka-a-rozpis-1-fotbalove-ligy/)

Sparta Praha - Slavia Praha 2:2

Souboj dějinných rivalů o klíč od hlavního města vítěze nepoznal. Ve 14. kole skončilo 290. derby pražských "S" nerozhodným výsledkem 2:2. První gól vstřelil stoper Slavie Ondřej Kúdela, ale ještě před odchodem do kabin otočili stav Benjamin Tetteh a Guélor Kanga z pokutového kopu. Konečný stav určil po změně stran Tomáš Souček.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/383633-tuha-bitva-na-letne-skoncila-remizou-slavia-dvakrat-uderila-z-rohoveho-kopu/)

Ostrava - Plzeň 0:1

Vendeta za středeční porážku v domácím poháru (2:3 v prodloužení) se hráčům Plzně v Ostravě podařila. Na stadionu Baníku totiž vyhráli 1:0. Jediný gól vstřelil ve 45. minutě Kopic, na druhé straně neproměnil Fleišman penaltu. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/383563-on-line-ostrava-plzen)

Bohemians 1905 - Teplice 2:3

Bahrajnský útočník Júsuf Hilál táhl Bohemians 1905 dvěma góly za body, ale nakonec si z vršovického Ďolíčku odvezly vítězství Teplice. Jejich hráči stačili ve druhém poločase skóre otočit na konečných 3:2. Severočeši tak z posledních tří zápasů získali šest bodů a zlepšují si pozici po špatném vstupu do letošního ročníku. Bohemians naopak vyhráli jediné z posledních sedmi utkání a doma ztratili body pošesté za sebou.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/383533-jusuf-dal-bohemians-nadeji-ale-po-prestavce-uz-strilely-jen-teplice/)

Je nám líto, video expirovalo.
Přenos ČT: sestřih utkání Bohemians - Teplice

Dukla Praha - Jablonec 2:6

Pražská Dukla už je zase poslední. Na dno ji poslal Jablonec, který na Julisce zvítězil jednoznačně 6:2. Severočeši venku slavili potřetí za sebou a spravili si chuť po středečním pohárovém vyřazení s Karvinou.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/383566-dukla-praha-jablonec)

Příbram - Slovácko 0:3

Nováček z Příbrami počtvrté za sebou prohrál při hrůzostrašném skóre 1:18 a klesl na třinácté místo. Fotbalisté Slovácka totiž vyhráli 3:0 a ukončili sérii ligových porážek, která se zastavila na osmi utkáních. Góly hostů vstřelili ve druhém poločase Tomáš Zajíc, Lukáš Sadílek a Jan Kuchta.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/383567-pribram-slovacko)

Olomouc - Opava 2:2

Podruhé v řadě smazali dvoubrankové manko soupeře, tentokrát ovšem plný počet bodů nezískali. Hráči Olomouce prohrávali s Opavou po gólech Petra Zapalače a Tomáše Smoly už 0:2, ale před přestávkou snížil kapitán Michal Vepřek a v 89. minutě stanovil konečný výsledek Martin Nešpor.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/383568-olomouc-opava)

Zlín - Karviná 2:1

Podzimní tažení Zlína pokračovalo i ve 14. kole. Svěřenci trenéra Michala Bílka porazili před vlastními příznivci Karvinou 2:1, zvítězili podruhé za sebou a před zítřejším derby pražských "S" se posunuli na třetí místo. O zisku plného počtu bodů rozhodli v úvodu druhého poločasu Pavel Vyhnal s Liborem Holíkem.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/383569-zlin-karvina)

Liberec - Mladá Boleslav 1:0

Přestože byl Liberec po většinu utkání dohrávky 14. kola první fotbalové ligy lepší než Mladá Boleslav, výhru mu úspěšnou dorážkou zajistil až v 87. minutě Filip Oršula. Předtím ještě sedmý Liberec v souboji konkurentů v tabulce neproměnil penaltu, kterou zahodil Roman Potočný, a domácí vyslali i 25 střel, z toho 13 na branku.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/383696-zahozena-penalta-pres-20-strel-az-orsula-spasil-liberec-proti-mlade-boleslavi/)

Hlavní zprávy

Nejčtenější články