Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Vrba: Naděje na titul je malá. Vrcholem teď bude pohár

Pro Spartu hořké přiznání. Po prohře v Olomouci 0:2 ztrácejí Pražané na vedoucí Slavii sedm bodů a v nadstavbě už bude cesta za vysněným titulem velmi trnitá. Trenér Pavel Vrba neskrýval po kolapsu na Hané zklamání a realisticky určil jako hlavní cíl alespoň zisk poháru.

Pavel Vrba
zdroj: ČTK autor: Luděk Peřina

"Beru to tak, že už je naše naděje na titul hodně malá. Plzeň a Slavia neprohrají v nadstavbě čtyři zápasy, tomu nevěřím. Vrcholem teď pro nás bude pohár," prohlásil po duelu v Olomouci Vrba.

Sigma udeřila dvakrát v prvních jedenácti minutách. Sparta sice měla několik šancí, ale v koncovce selhala.

"Byli jsme slabší a výsledek je spravedlivý. Je to pro mě obrovské rozčarování. Věděli jsme, že když v Olomouci nebudeme bodovat, ztratíme pozici, kterou jsme si vybudovali posledními zápasy," uvedl zklamaný trenér.

"K prvnímu poločasu nemám žádné vysvětlení, podali jsme v něm nejhorší výkon za poslední období. Olomouc zaslouženě vedla 2:0, byla pohybově a důrazem výrazně lepší než my," podtrhl hlavní důvod neúspěchu v posledním zápase základní části Vrba.

Trenér přiznal, že v některých momentech Sparta soupeři situaci usnadnila. "Například standardní situace musíme bránit určitě důsledněji. Ale nebyly to jen ty dvě gólové situace. Možná jsme zápas mohli zdramatizovat ve druhém poločase. Zlepšili jsme pohyb a Olomouc možná neměla tolik sil, ale neproměnili jsme dvě situace v pokutovém území," dodal Vrba.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články