Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Virus zasáhl i další pražské týmy, hráči se údajně nakazili na párty

Nejen béčko fotbalové Sparty má problémy s covidem-19. Na webu pražských Bohemians je zpráva, že příprava B týmu na příští ročník ČFL byla preventivně přerušena, protože v týmu jsou dva potvrzené případy nákazy koronavirem. Podle isport.cz je na tom podobně i rezerva pražské Dukly a druholigový Vyšehrad. Všechny celky čeká karaténa.

Fotbal v éře koronavirové
zdroj: ČTK/DPA

Hráči se podle isport.cz nakazili v jednom pražském klubu, kde byla nakažená dívka a fotbalisté se tam zúčastnili párty.

Zatímco podle internetových stránek "Klokanů" béčko z tohoto důvodu neodehraje přípravné utkání se Znojmem, které bylo plánováno na tuto sobotu, situace nijak neovlivňuje A tým Bohemians. Hráči jsou v tuto chvíli na dovolené a ke startu přípravy na nový ligový ročník se sejdou 27. července.

Kouč rezervy Dukly Luboš Urban oznámil, že se mu přihlásili další tři hráči, kteří se akce také zúčastnili, takže byly zrušeny pondělní i úterní tréninky a hráči všech týmů budou plošně testováni.

Podle Urbana se virus objevil i v týmu U19 a do karantény tak šly i další mládežnické výběry U17 a U18. Plánovaný turnaj v Blšanech byl z toho důvodu odložen.

Podle isport.cz se koronavirus objevil také v kádru druholigového Vyšehradu. Kde mají jednoho nakaženého. I zde jsou proto hráči v karanténě a nemohou po dohraném ročníku na dovolenou.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články