Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Trávník na Stínadlech opět zaplavil déšť, utkání Teplice - Liberec je podruhé odloženo

Dnešní zápas nejvyšší fotbalové soutěže mezi Teplicemi a Libercem byl znovu odložen. Stejně jako před dvěma týdny se nebude hrát kvůli podmáčenému terénu. Po kontrole hřiště o tom rozhodl hlavní rozhodčí Pavel Orel, náhradní termín doposud stanoven nebyl.

Původně se střetnutí mělo odehrát už 29. února, ale tenkrát bylo kvůli kombinaci hustého sněžení a deště přeloženo na dnešní den. Nyní byl na vině celonoční déšť. Teplice na klubovém webu uvedly, že problémem je špatné podloží. Kvůli němu na léto naplánovaly rozsáhlou rekonstrukci hřiště.

"Trávník na Stínadlech je v posledních týdnech ve velmi špatném stavu, bohužel i přes vytrvalou práci trávníkářů s ním momentálně při delších srážkách nelze mnoho udělat," uvedly Teplice. "Podle sond do podloží, které si klub nechal udělat, se zjistilo, že hlavní problém je ve složení podloží," dodal severočeský klub.

"V létě je v plánu rozsáhlá rekonstrukce, která bude obsahovat kompletní odstranění podloží minimálně až po topení pod trávníkem, nové založení jednotlivých vrstev a následné položení travních koberců." 

O náhradním termínu se bude teprve rozhodovat, a to i s ohledem na dnešní verdikt vedení Ligové fotbalové asociace, které bude řešit pokračování soutěží po zavedení opatření kvůli epidemii koronaviru. Vláda v úterý zakázala sportovní akce s účastí více než sta osob.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články