Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

Teplice posílí peruánský útočník Succar a záložník Diallo z Francie

V závěru přestupového období míří do fotbalových Teplic ze zahraničí dvě posily. Z ASK Linec Tepličtí angažovali peruánského útočníka Matíase Succara a francouzského záložníka Amadoua Dialla, jenž byl aktuálně bez angažmá. 

Fotbalisté Teplic
zdroj: ČTK autor: Hájek Ondřej

Dvaadvacetiletý Succar přišel do Evropy letos v lednu a v Linci podepsal smlouvu do roku 2024. Jeho dres však oblékl pouze jednou, před měsícem nastoupil jako náhradník v 3. předkole Evropské konferenční ligy s Vojvodinou Novi Sad. Jaro strávil na hostování v druhé rakouské lize v Paschingu.

"Jde o talentovaného útočníka, který už se zabydlel v Evropě a měl by u nás prokázat své schopnosti," uvedl ředitel teplického klubu Rudolf Řepka. Succar přišel na roční hostování s opcí na přestup.

Sedmadvacetiletý Diallo působil v Belgii mimo jiné v Cercle Bruggy v druhé lize. Druhou nejvyšší soutěž hrál také ve Francii v dresu pařížského celku Red Star. "K týmu se připojí v následujících dnech, kvůli dodržení všech covidových nařízení," řekl Řepka, podle kterého může ještě nějaký nový hráč do týmu přijít.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články