Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Hokej v 10 minutách

Souznění Havlíka se Slováckem bude pokračovat, produktivní záložník prodloužil smlouvu

Druhý nejlepší střelec aktuálního ligového ročníku ligy Marek Havlík prodloužil se Slováckem kontrakt do léta 2026. Osmadvacetiletý fotbalista si prozatím připsal 11 gólů a na vedoucího Pavla Šulce z Plzně ztrácí dvě trefy.

Marek Havlík ze Slovácka se raduje z ligového gólu
zdroj: ČTK autor: Glück Dalibor

Havlík se stal nečekaným střelcem podzimu a v zimě se spekulovalo, že by mohl zamířit do většího klubu. Celou svou ligovou kariéru odehrál v dresu Slovácka, což bude platit i nadále. Na kontě má 12 ligových sezon, ve kterých si připsal 310 zápasů. Zaznamenal 36 branek a stejný počet asistencí. Má také jeden start za českou reprezentaci.

"S Markem jsme se dohodli na prodloužení smlouvy, takže i nadále bude pokračovat v našem modro-bílém dresu. Jeho kvalita a přínos pro tým by se nám těžko nahrazovaly. Věříme, že pouto mezi hráčem a klubem přinese oboustrannou spokojenost tak, jako tomu bylo v předchozích letech," řekl sportovní ředitel Veliče Šumulikoski.

"Jsem rád, že jsem dostal od klubu čas se v klidu rozmyslet. Nakonec jsme společně s rodinou a mým agentem panem Nehodou dospěli k závěru, že bude nejlepší prodloužit smlouvu o další dva roky," uvedl Havlík.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články