Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v alpském lyžování

SOUHRN 23. KOLA: Slavia v Boleslavi dominovala, Baník rozebral Příbram a Jablonec přidržel u dna Brno

Slavia třemi góly v brance Mladé Boleslavi ve 23. kole fotbalové ligy razantně rozehnala pochyby o své výkonnosti. Liberec je ve formě a po výhře nad Teplicemi 2:1 se radoval v první lize potřetí v řadě. Zlín prodloužil bodovou šňůru a přidal třetí triumf z posledních čtyř zápasů, tentokrát si poradil s Českými Budějovicemi hladce 3:0. Zabrala také Ostrava, která si doma s chutí zastřílela proti Příbrami. A po čtyřech zápsech zvítězili i Bohemians, kteří porazili 2:0 Karvinou. Na spodku tabulky si bodově pomohla Opava, Slezané udolali Pardubice 1:0 a dotáhli se na šestnácté Brno. To doma opět padlo, tentokrát 1:2 s Jabloncem, který je čtvrtý.

Mladá Boleslav - Slavia
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Mladá Boleslav - Slavia 0:3

Vítězné tažení fotbalistů Slavie první ligou pokračuje. Lídr soutěže zůstává neporažený i po zápase v Mladé Boleslavi. Tým kouče Karla Jarolíma, který přerušil neúspěšnou sérii, si po posledních dvou výhrách věřil. Jenže Slavia ukázala, že jeho fotbalisty ani dva poslední nevýrazné výkony nerozhodily a potvrdila, kdo vládne lize. První dva góly dal krásně Nicolae Stanciu a třetí přidal v závěru z penalty Jusúf.

Brno - Jablonec 1:2

Jablonec startuje další vítěznou sérii a po Opavě porazil i Zbrojovku Brno. Na Moravě měl tým trenéra Petra Rady hlavně v prvním poločase hru ve své režii a využil toho v 10. minutě, kdy se trefil Dominik Pleštil a když se domácí po přestávce zvedli, zchladil je druhou trefou Ivan Schranz. Za Brno, které na svém stadionu vyhrálo v sezoně jediné utkání, snížil až v nastaveném čase Daniel Fila. V tabulce je tak Zbrojovka na šestnáctém, prvním sestupovém, místě. Jablonec drží čtvrtou, poslední pohárovou, pozici.

Opava – Pardubice 1:0

Cenné tři body vystřelil Opavě proti Pardubicím Tomáš Smola. Útočník Slezanů se prosadil z pokutového kopu v nastavení prvního poločasu poté, co pardubický Cadu dostal za předchozí faul ve vápně červenou kartu. Ve zbytku utkání už další branka nepadla, a tak po výsledku 1:0 zaznamenali hráči Opavy druhou výhru z posledních čtyř duelů.

Ostrava – Příbram 5:0

Ostrava si smlsla na Příbrami a zvítězila vysoko 5:0. Baník vedl v poločase o dva góly, další trefy přidal v rozmezí 56. a 75. minuty. Ostravané se radovali po třech zápasech, naopak Příbramští padli počtvrté za sebou a jsou nadále poslední.

Zlín – České Budějovice 3:0

České Budějovice prohrály ve Zlíně jasně 0:3. Moravané se tak po výhře přiblížili soupeři v tabulce a z 11. místa na něj ztrácí jen bod. O góly vítězů se postarali Potočný, Dramé a Simerský.

Bohemains - Karviná 2:0

Po čtyřech zápasech, v nichž třikrát remizovali, se fotbalisté Bohemains dočkali výhry. Odnesla to Karviná, která už popáté neuspěla. Vítězný gól dal už ve třetí minutě Till Schumacher a pojistku na tři body přidal až v 88. minutě Davi Bartek. Vítězové tak přeskočili Karvinou v tabulce a jsou nyní dvanáctí, na třináctou Karvinou mají dva body.

Liberec – Teplice 2:1

Liberec potvrdil dobrou formu a má třetí výhru v řadě. Fotbalisté zpod Ještědu sice porazili Teplice 2:1, ovšem zápas museli obracet. Prohrávali po vlastní brance Michala Sadílka, ještě v prvním poločase zahodil penaltu Michael Rabušic. Poté však jeho trefa a gól střídajícího Imada Rondiče zařídily svěřencům Pavla Hoftycha tři body.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec - Teplice

Hlavní zprávy

Nejčtenější články