Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Slavia chce vyloupit Stínadla. Teplice věří, že mají šanci

Mistrovskou Slavii čeká po vítězství 1:0 ve Zlíně další venkovní utkání, tentokrát v Teplicích. Hosté jdou do utkání v pozici jednoznačného favorita, komplikací by však mohl být odchod druhé defenzivní opory, krátce po Simonu Delim totiž do Belgie přestoupil i další africký stoper Michael Ngadeu.

Josef Hušbauer
zdroj: ČT4 autor: Dalibor Glück

"Deli a Ngadeu jsou vysocí a tvrdí hráči, kteří jsou pro Slavii nenahraditelní, takže tam bychom mohli mít nějakou šanci. Budeme proto chtít být aktivní, nebudeme zalezlí," věří teplický kouč Stanislav Hejkal, jehož výběr začal sezonu remízou 1:1 v Příbrami.

"Vloni jsme první kolo vyhráli v Olomouci, ale poté jsme hráli dvakrát doma. Teď pojedeme znovu ven. Pro Teplice je to ideální začátek, nemají co ztratit, mohou jen překvapit. Ale pokud uděláme šest bodů, může to být hodně dobrý start do sezony," konstatoval slávistický trenér Jindřich Trpišovský.

Mladá Boleslav po úvodním vítězství 1:0 nad Karvinou v neděli vyzve v Ďolíčku Bohemians 1905. Olomouc v souboji o premiérové body v novém ročníku přivítá moravského rivala Zlín. Sigma v prvním kole při debutu kouče Radoslava Látala prohrála v Plzni 1:3.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články