Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Santos si jeden zápas nezahraje. Baník musí zaplatit pokuty kvůli fanouškům

S jednozápasovým trestem odešel od Disciplinární komise LFA Eduardo Santos ze Slavie, který byl vyloučen v ligovém šlágru proti Plzni. To na ostravský Baník čekala pokuta 90 tisíc korun za to, že její fanoušci přerušili utkání proti Pardubicím (3:0) kvůli použití pyrotechniky na více než pět minut. Platit budou i další tři týmy.

Slavia musí zaplatit 30 tisíc korun za pronesení a použití pyrotechniky v zápase proti Českým Budějovicím (6:1). Jak Zlín, tak Brno po vzájemném utkání, které hostující Zbrojovka vyhrála 3:2, zaplatí po 20 tisících kvůli pyrotechnice. Příznivci domácích "Ševců" navíc vhazovali předměty na hrací plochu.

Disciplinární komise zahájila řízení s Plzní i Slavií po jejich vzájemném utkání 9. kola stejně jako se Spartou a Ostravou. Příští zasedání se uskuteční ve čtvrtek 6. října.

Jednozápasový trest za vyloučení v nedělním šlágru proti Plzni dostal slávista Eduardo Santos. První kolo po reprezentační pauze vynechají kvůli čtyřem žlutým kartám David Pavelka ze Sparty a Jan Silný ze Zlína.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články