Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Rekonvalescence Kadlecova menisku se komplikuje. Chybět bude do konce roku

Už se měl vrátit na fotbalové trávníky, místo toho zamířil na další operaci. Problémy s kolenem Václava Kadlece neopouštějí a podle prognóz bude Spartě chybět do konce kalendářního roku. Šestadvacetiletého útočníka tak trenér Zdeněk Ščasný bude nadále postrádat.

Zraněný Václav Kadlec
zdroj: ČTK autor: Pavlíček Luboš

Kadlec se kvůli zranění menisku v levém koleně podrobil artroskopii už na konci minulé sezony a přišel o poslední dvě ligová kola. Zpočátku bezproblémová rekonvalescence se ale zkomplikovala. V srpnu Kadlec přerušil přípravu a na šest týdnů se přesunul na léčení do Německa.

V poslední době Kadlec opět začal trénovat s týmem, nyní ale musí znovu vysadit. Podle informací Sparty podstoupil lehčí operační zákrok v oblasti kolena v Nemocnici Na Františku u týmového lékaře Miroslava Sinkuleho.

"Na konci přípravy jsem trénoval s týmem, byl jsem připravený na generálku. V dalším týdnu se to ale znovu ozvalo, začalo to hodně otékat. Koleno mi otékalo vlastně po každém tréninku. Šel jsem na další prohlídku a tam jsem se dozvěděl, že koleno ještě není připravené," uvedl tehdy Kadlec před startem sezony. "Je to ubíjející," dodal k nepříjemné zdravotní situaci.

Zdroj
ČTK, sparta.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články