Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Nordic Walking Tour Praha

Plzeň vydřela výhru, Sparta venku opět selhala, ligu vede Slavia

Nepřesvědčili, ale stačilo to. Fotbalisté Plzně doma udolali v 13. kole nejvyšší soutěže Slovácko 2:1. Ligu ale nevedou, Slavia totiž porazila Duklu 4:1 a je na špici. Trápení venku naopak potvrdila Sparta. Pražané padli na soupeřových hřištích potřetí v řadě, když je Zlín zdolal 1:0. Podještědské derby mezi Jabloncem a Libercem skončilo bez branek. Opava doma zničila Příbram 5:0, zastřílela si i Mladá Boleslav při výhře nad Bohemians 1905 3:0.

Fotbalisté Plzně slaví gól
zdroj: ČTK autor: Slavomír Kubeš

TABULKA (//sport/tabulky/132895-tabulka-a-rozpis-1-fotbalove-ligy/)

Slavia - Dukla 4:1

Slavia je ve vleklé pohodě a po výhře v Evropské lize na půdě Kodaně 1:0 porazila v pražském derby Duklu 4:1, když dva góly dal Stoch. Vyhrála tak sedmý z posledních osmi ligových zápasů a vrátila se na první místo v tabulce před Plzeň.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/383349-slavia-si-poradila-s-duklou-4-1-dvema-goly-k-tomu-prispel-stoch/)

Viktoria Plzeň - Slovácko 2:1

Jestli se na hřišti Realu Madrid v Lize mistrů blýskli skvělým výkonem, v domácí soutěži to nadále zůstává ze strany Plzně nemastné neslané. Potvrdilo se to opět v zápase s posledním Slováckem, v němž se úřadující mistr protrápil k těsné výhře 2:1.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/383298-vystrizliveni-po-lize-mistru-plzen-se-protrapila-se-slovackem-k-tesne-vyhre/)

Jablonec - Liberec 0:0

Podještědské derby vítěze nenašlo. Blíže k triumfu měl Jablonec, který dostal výhodu v podobě penalty, jenže Jakub Považanec ji nedal, a střetnutí s Libercem tak skončilo bez branek 0:0. Domácí nevyhráli poprvé po čtyřech kolech a nevyužili šanci přiblížit se na jediný bod ke čtvrté Spartě. V tabulce je šestý. Slovan, kterému chyběl na lavičce potrestaný trenér Zsolt Hornyák, na sedmém místě ztrácí na rivala šest bodů.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/383300-jablonec-nedal-penaltu-a-podjestedske-derby-s-libercem-skoncilo-bez-branek)

Zlín - Sparta Praha 0:1

Zápasy venku Spartě nejdou. A to hodně. Pražané už potřetí v řadě na soupeřových hřištích prohráli 0:1. Tentokrát neuspěli na půdě Zlína, o jehož triumfu rozhodl v 84. minutě Jean-David Beauguel. Ševci po čtyřech ztrátách za sebou vyhráli a na pátém místě na sparťany ztrácí už jen dva body.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/383244-znovu-venku-bez-golu-i-bez-bodu-sparta-padla-take-ve-zline/)

Mladá Boleslav - Bohemians 1905 3:0

Proti Spartě gólově mlčel, proti dalšímu pražskému týmu Bohemians 1905 už ale Nikolaj Komličenko zase pálil přesně. Ruský kanonýr a vládce střelců nejvyšší soutěže dvanáctým zásahem v sezoně a navíc dvěma asistencemi pomohl k vítězství nad Bohemians 1905 3:0. Středočeši se plného bodového zisku dočkali po třech ztrátách v řadě a přeskočili svého soupeře v tabulce.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/383230-komlicenko-opet-palil-ostrymi-a-pomohl-boleslavi-k-triumfu-nad-bohemians)

Opava - Příbram 5:0

Po návratu do nejvyšší soutěže a po rekonstrukci trávníků si v lize premiérově zahráli na vlastním stadionu a návrat domů fotbalistům Opavy vyšel dokonale. Slezané před zaplněnými tribunami porazili Příbram 5:0 a po dvou porážkách v řadě brali tři body. To hosté, kteří nedali penaltu, padli potřetí za sebou.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/383231-navrat-na-domovsky-stadion-na-jednicku-opava-rozdrtila-pribram)

Karviná - Olomouc 2:3

Vypadalo to, že si dojdou pro důležité tři body v souboji celků ze dna tabulky, místo toho fotbalisté Karviné prožili velké zklamání. Domácí nedokázali udržet proti Olomouci dvojbrankové vedení a nakonec prohráli 2:3. Hanáci střetnutí otočili v samotném závěru, kdy všechny tři góly dali mezi 79. a 87. minutou.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/383229-velky-obrat-olomouc-v-karvine-stahla-v-zaveru-dvojbrankove-manko-a-veze-domu-tri-body)

Teplice - Ostrava 0:1

Dalekonosná střela Adama Jánoše rozhodla o hubeném vítězství ostravských fotbalistů v Teplicích 1:0. Domácí si vypracovali vyložené šance až v nastaveném čase a prohráli čtvrtý z posledních pěti ligových zápasů. Baník veze ze Stínadel tříbodový zisk poprvé od dubna 2010.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/383203-banik-po-osmi-letech-vyhral-v-teplicich-rozhodla-janosova-strela/)

Hlavní zprávy