Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Baník v desíti porazil Slavii a na čelo se dotáhla Plzeň. Jablonec spasil Masopust

Už i Sparta poznala v nové sezoně, jaké je to v lize prohrát. Pražané padli v 10. kole v ostře sledovaném duelu na hřišti Plzně 1:0. Viktoria díky triumfu poskočila na druhé místo a bodově se dotáhla na Slavii, která prohrála v Ostravě 1:2. Baník přitom téměř celý duel hrál bez vyloučeného Milana Baroše. Premiérové venkovní vítězství v ročníku si zapsal nováček z Opavy, který zdolal 2:0 Slovácko. Příbram doma porazila Mladou Boleslav 3:0 a stejným výsledkem si poradil Liberec s Olomoucí. Jablonec uspěl v Teplicích 2:1.

Milan Baroš z Baníku Ostrava
zdroj: ČTK autor: Sznapka Petr

TABULKA (//sport/tabulky/132895-tabulka-a-rozpis-1-fotbalove-ligy/)

Baník Ostrava - Slavia Praha 2:1

Když už v 15. minutě přišli o Milana Baroše, nevypadalo to s fotbalisty Ostravy dobře. Baníkovci však nakonec ukázali, že ani oslabení se nevzdávají. Proti Slavii sice přečkali několik velkých šancích, ale díky velkému odhodlání a dobré potenci dokázali lídra soutěže porazit 2:1 a jsou čtvrtí. Dvěma brankami se o to postaral Martin Fillo.

REPORTÁŽ A OHLAS Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/381796-vylouceni-barose-banik-nezlomilo-ostrava-prezila-sance-a-doma-porazila-vedouci-slavii/)

Plzeň - Sparta Praha 1:0

Jeden z vrcholů podzimní části nejvyšší soutěže opanovala mistrovská Plzeň. V Doosan Areně zvítězila nad pražskou Spartou 1:0 šťastným gólem Romana Procházky, jehož volej tečoval mimo dosah vlastního brankáře stoper Uroš Radakovič. Obhájci titulu proto vystřídali rivala z Letné na druhém místě tabulky.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/381683-nervozni-slagr-rozhodl-prochazka-plzen-ukoncila-spartanskou-neporazitelnost/)

Liberec - Olomouc 3:0

Třikrát v řadě doma pouze remizovali. Tato série fotbalistů Liberce ale skončila. Slovan se před vlastními fanoušky dočkal výhry v duelu s Olomoucí, kterou porazil 3:0. Severočeši se díky výhře posunuli na deváté místo. Trápící se Sigma, jež dohrávala bez vyloučeného Šimona Falty, naopak zůstává předposlední.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/381776-liberec-utal-serii-domacich-remiz-odnesla-to-olomouc)

Bohemians 1905 - Karviná 0:0

Hráči Bohemians remizovali v Ďolíčku s Karvinou 0:0. Po většinu utkání sice měli územní převahu, ale brankáře Martina Berkovce nepřekonali. Potřetí za sebou tak vyšli střelecky naprázdno a na gól čekají už 281 minut. Naopak Karviná poprvé v sezoně uhájila čisté konto, i když posledních šest minut odehrála v deseti bez vyloučeného Vojtěcha Smrže.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/381703-karvina-ubranila-bod-i-v-oslabeni-bohemians-potreti-za-sebou-neskorovali/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Bohemians - Karviná

Dukla Praha - Zlín 1:1

Se Zlínem neprohrávají a potvrdili to poosmé v řadě. Fotbalisté Dukly podruhé v sezoně v nejvyšší soutěži bodovali, když se čtvrtým týmem tabulky uhráli remízu 1:1. Pražané, kteří v utkání i vedli, přesto zůstávají na poslední příčce.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/381755-dukla-podruhe-v-sezone-bere-body-doma-uhrala-se-zlinem-remizu/)

Příbram - Mladá Boleslav 3:0

Po vypadnutí v poháru s Chrudimí přišlo pro Boleslav další zklamání během pár dnů. Středočeši padli na půdě Příbrami 0:3. Za domácí zářil především Antonín Fantiš, jenž se trefil dvakrát. Domácí se díky zisku tří bodů posunuli v tabulce před soupeře na šestou příčku.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/381714-komlicenko-tentokrat-miril-do-vlastni-site-opavy-i-diky-fantisovi-zdolala-boleslav)

Slovácko - Opava 0:2

V brněnském azylu se už naučili vyhrávat a fotbalisté Opavy se konečně dočkali také na hřišti soupeřů. Nováček soutěže uspěl na půdě Slovácka, kde triumfoval 2:0 a připsal si třetí vítězství ze čtyř střetnutí. O branky se postarali Zlatko Kuzmanovič a Václav Juřena.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/381715-opava-se-poprve-dockala-vyhry-venku-formu-novacek-potvrdil-na-slovacku)

Teplice - Jablonec 1:2

Nové koště zatím dobré metení nepřineslo. Trenér Teplic Stanislav Hejkal se při ligové premiéře na lavičce severočeského klubu bodů nedočkal. Rozhodl o tom Lukáš Masopust trefou z první minuty nastavení, který Jablonci zajistil výhru 2:1. Tepličtí tak netriumfovaly posedmé z poslední osmi střetnutí.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/381822-hejkal-s-teplicemi-pri-premiere-v-lize-body-neziskal-jablonci-trefil-vyhru-masopust/)

Hlavní zprávy