Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Plzeň stáhla náskok na Spartu, Teplice zůstaly na pohárové přičce

Praha - Obhájce titulu z Plzně uspěl ve velmi tvrdém utkání na půdě Mladé Boleslavi. Na půdě soupeře naopak neuspěl největší konkurent Západočechů v bitvě o titul, Sparta pouze remizovala v Olomouci. Jablonec po drtivé porážce s Viktorií 1:6 sám nasázel půl tuctu branek Příbrami, která je nyní předposlední. Slavia znovu nevstřelila gól a s Brnem remizovala 0:0. Venkovní výhru veze Slovácko z brněnského duelu se Znojmem, malé pražské derby mezi Duklou a Bohemians 1905 skončilo nerozhodně. Ani jeden gól nepadl v zápase Jihlavy s Ostravou, kde měli domácí velkou převahu. V souboji o třetí místo ligy remizovaly Teplice s Libercem 1:1.

Milan Petržela
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Teplice - Liberec 1:1

Parametr "atraktivní" byl v dohrávce splněn dokonale. V ofenzivním duelu s výsledkem 1:1 byly k vidění šance na obou stranách s dalšími fotbalovými okamžiky. Teplice poslal do vedení těsně před poločasem Salami, za Liberec vyrovnal po pár vteřinách na hřišti střídající Jiří Pimpara v 87. minutě. Teplice tak po předchozích šesti domácích výhrách na Stínadlech poprvé v sezoně ztratily body, před Libercem mají stále dvoubodový náskok.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ

Olomouc - Sparta 1:1

Sparta si neudržela sedmibodový náskok před mistrovskou Plzní a v Olomouci jen remizovala 1:1. Dvě kola před koncem podzimní části soutěže tak nyní má pětibodový odstup od svého největšího rivala v boji o titul. Letenští však prodloužili sérii ligové neporazitelnosti, která nyní činí šestnáct utkání. Domácí pod staronovým koučem Zdeňkem Psotkou vedli trefou Martina Doležala, bod však hostům zajistil osmou brankou sezony Josef Hušbauer.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ

Slavia - Brno 0:0

Slavia hrála s Brnem nerozhodně 0:0 a připsala si druhou bezbrankovou remízu po sobě. Pražané přitom měli po celý zápas více ze hry, nepodařilo se jim však proměnit žádnou ze šancí a dále zůstávají v tabulce mezi tými ohroženými sestupem. Brno získalo teprve druhý venkovní bod v sezoně a je desáté.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ

Sport
zdroj: ČT4

Jablonec - Příbram 6:0

Severočeši rázně ukončili sérii čtyř ligových zápasů bez výhry a deklasovali Příbram. Pro Středočechy to je největší debakl v historii. Druhým hattrickem v ligové kariéře se blýskl útočník Michal Hubník, po jedné brance přidali Lukáš Třešňák, Ondřej Vaněk a Vít Beneš.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ

Mladá Boleslav - Plzeň 1:2 (//sport/fotbal/gambrinus-liga/249912-jablonec-zdemoloval-pribram-6-0-i-diky-hattricku-hubnika/)

Plzeň nastoupila v téže sestavě, s jakou v úterý odehrála vyrovnaný zápas s Bayernem Mnichov. Viktoria sice brzy prohrávala gólem Nešpora, ale Petržela s Čišovským skóre otočili. Plzeň tak snížila ztrátu na vedoucí Spartu na čtyři body. Pro Mladou Boleslav jde o první domácí porážku v sezoně a Plzeň jí utekla už na osm bodů. 

VIDEA A REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ 

Znojmo - Slovácko 1:2

Hosté položili základ k výhře v úvodním poločase, ve kterém skóroval z penalty Kerbr a druhý gól přidal Ondřejka. Znojmu se podařilo snížit až v nastavení druhé půle zásluhou Nepožitka, soupeř přitom hrál od 42. minuty bez vyloučeného obránce Rady. Znojemský ligový nováček nenavázal na předchozí domácí vítězství nad Mladou Boleslaví a Příbramí, po čtyřech utkáních bez porážky vyšel bodově naprázdno a v tabulce zůstal poslední.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ

(//sport/fotbal/gambrinus-liga/249789-znojmo-podlehlo-slovacku-a-zustalo-posledni/)

Dukla - Bohemians 1905 1:1

Obě branky v pražském derby padly na Julisce až po změně stran. V 70. minutě otevřel skóre domácí Pospěch, už za pět minut vyrovnal střídající Bartek. "Klokani" pošesté za sebou nevyhráli, ale zopakovali výsledek pondělního duelu s Mladou Boleslaví.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ A ON-LINE

Jihlava - Ostrava 0:0

Klub z Vysočiny měl převahu a od 65. minuty hrál přesilovou hru po vyloučení Milosavljeva, ovšem šance nevyužili. Sice se díky bodovému zisku dostali ze sestupových pozic, ale na poslední Znojmo mají náskok jediného bodu. Ostrava neměla jedinou větší šanci, ale i tak popáté z posledních šesti zápasů bodovala.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ

Hlavní zprávy

Nejčtenější články