Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ESA logistika Tatran Střešovice - FAT PIPE FLORBAL CHODOV

Plzeň hledá střelce, na závěr přípravy remizovala s Besiktasem bez gólů

Třetí zápas bez výhry odehráli v závěru přípravy na novou sezonu fotbalisté Viktorie Plzeň. Mistr tuzemské ligy v posledním zápase před kvalifikací o Ligu mistrů hrál na soustředění v Kufsteinu s tureckým Besiktasem bez branek. Během závěrečného soustředění v Rakousku dala Viktoria ve třech zápasech jediný gól. Stoprocentní bilanci v přípravě udrželi pražští Bohemians 1905, kteří zdolali v Gunskirchenu 1:0 Újpest Budapešť.

Je nám líto, video expirovalo.
Plzeň remizovala v závěrečné přípravě s Besiktasem 0:0

Západočechy čeká první soutěžní duel ve středu 20. července v úvodním utkání 2. předkola Ligy mistrů proti vítězi dvojzápasu RFS Riga - HJK Helsinky.

Plzeň uspěla na začátku přípravy v úvodních čtyřech zápasech, po přesunu do Rakouska se ale trápila zejména v ofenzivě. Svěřenci kouče Michala Bílka skórovali pouze při porážce 1:3 s belgickým St. Truidenem, s rumunským Botosani hráli stejně jako dnes bez branek.

Proti Besiktasi se v sestavě Viktorie objevily všechny obvyklé opory s výjimkou stopera Lukáše Hejdy. Plzeňský kapitán odehrál proti St. Truidenu celé utkání, do dnešní generálky ho ale nepustilo zranění.

Bohemians si na rozdíl od Plzně poradili v Rakousku po St. Pöltenu i s druhým soupeřem. Utkání proti pátému týmu uplynulé sezony maďarské ligy Újpesti rozhodl jedinou brankou v osmé minutě Jan Kovařík. "Klokany" čeká na soustředění ještě páteční duel proti druholigovému Lieferingu.

Přípravné fotbalové utkání v Kufsteinu (Rakousko):

Viktoria Plzeň - Besiktas Istanbul 0:0

Sestava Plzně: Staněk - Řezník (79. Holík), Pernica, Čihák (60. Kaša), Havel - Bucha (79. Qose), Kalvach - Kopic (71. Pilař), Sýkora (60. Trusa), Mosquera (71. Cadu) - Chorý (71. Dedič). Trenér: Bílek.

Bohemians Praha 1905 - Újpest Budapešť 1:0 (1:0)

Branka: 8. Kovařík.

Sestava Bohemians: I. poločas: Valeš - Köstl, Hůlka, Křapka - Dostál, Jindřišek, Petrák, Květ, Kovařík - Hronek, Mužík. II. poločas: Bačkovský - Kadlec, Krch, Bartek - Nový, Beran, Jánoš, Hála - Novák, Koubek - Puškáč. Trenér: Veselý.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články