Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Opora Sparty bude chybět ještě několik týdnů. Hancka trápí šlacha v koleni

Už se čekalo, že bude zpět, jenže zranění sparťanského stopera Dávda Hancka je problematičtější, než se předpokládalo. Slovenský reprezentační obránce laboruje se šlachou v koleni a k zápasům bude připraven až za několik týdnů.

Dávid Hancko ze Sparty slaví vstřelenou branku
zdroj: ČTK autor: Šulová Kateřina

Hancko, který ve Spartě do příštího léta hostuje z italské Fiorentiny, se v současnosti připravuje individuálně. Klíčový stoper Pražanů absolvoval vyšetření i u specialisty v Německu, který se problémy s poraněnými šlachami zabývá.

"Máme s klubem vytvořený plán mého návratu do tréninkového a zápasového režimu, podle kterého postupujeme. Věřím, že brzy klukům pomůžu na hřišti," uvedl Hacko na klubovém webu. "Dávid velmi tvrdě a poctivě pracuje," dodal šéf fyzické přípravy letenského A-týmu Ben Ashworth.

Hancko byl na jaře jedním z klíčových hráčů Sparty, které mimo jiné pomohl k vítězství v domácím poháru MOL Cupu. Vedle něj je aktuálně zraněný i další slovenský obránce Pražanů Lukáš Štetina. I bez nich Letenští po pěti kolech bez ztráty bodu vedou tabulku české ligy.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články