Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Nebylo nic vidět, hodnotil podmínky při utkání Haraslín

Hustá mlha ztížila podmínky při několika duelech 16. kola. Problémy s viditelností popsal i Lukáš Haraslín, střelec vítězného gólu Sparty. "Neviděl jsem vůbec nic, při rozehrávce jsem musel tipovat stranu," hodnotil situaci.

Lukáš Haraslín
zdroj: ČTK autor: Vondrouš Roman

Utkání se od začátku hrálo ve ztížených podmínkách. "Neviděl jsem vůbec nic. Podmínky jsme ale měli všichni stejné. Na to se není třeba vymlouvat. Důležité je, že jsme vyhráli a máme tři body," řekl Haraslín.

Sparta navázala na týden starou výhru 1:0 v Plzni i středeční triumf 4:0 v dohrávce proti Slovácku. "Pocity jsou skvělé. Jsme rádi, že jsme vyhráli v náročných podmínkách. Možná to nebyl nějaký pěkný zápas a fotbal z naší strany. Důležité jsou ale tři body," uvedl šestadvacetiletý slovenský reprezentant.

V posledních dvou utkáních zaznamenal dvě trefy a asistenci. "Mám radost, že mi to tam padlo v těch posledních zápasech. Máme ještě jeden zápas před sebou. Pevně věřím, že budeme úspěšní jako tým. To je jedno, kdo dá gól. Důležité je, abychom vyhrávali zápasy a dotahovali se na první dva týmy, které máme před sebou," konstatoval Haraslín.

Pražané z třetího místa neúplné tabulky na vedoucího obhájce titulu z Plzně ztrácejí šest bodů a na městského rivala Slavii dva. Oba soupeři však sehráli o zápas méně. Sparta zakončí podzimní část sezony příští sobotu na hřišti Ostravy, s níž se utká v osmifinále domácího poháru. "Máme poslední pohárový zápas. Chceme ho zvládnout a zpříjemnit si svátky a dovolenou," prohlásil Haraslín.

Vychutnal si atmosféru na Letné, kam zavítalo přes 13 tisíc fanoušků. Sparta nastoupila v bílých dresech s trikolorou, jimiž si připomněla 129. výročí od svého založení. "Neskutečná atmosféra. Tohle vítězství patří taky fanouškům. Udělali skvělou atmosféru celých 97 minut. Pevně věřím, že těmito vítězstvími přitáhneme na stadion ještě víc fanoušků," podotkl někdejší hráč Lechie Gdaňsk nebo Sassuola.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články