Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Myslel jsem jen na udržení v lize. Až teď budu řešit, co dál, řekl kapitán Bohemians Jindřišek

Nejstarší fotbalista první ligy pomohl udržet Bohemians mezi elitou, ulevilo se mu a rád by v jednačtyřiceti letech pokračoval dál. Záložník Josef Jindřišek se příští týden rozhodne, jestli bude pokračovat. Chuť přidat další sezonu má a cítí, že mladším soupeřům stále stačí, a je přesvědčený, že se mezi tuzemskou elitou udrželi zaslouženě.

Josef Jindřišek z Bohemians střílí na branku Mladé Boleslavi
zdroj: ČTK autor: Černý Vít

"Jestli budu pokračovat? Pořád tu ještě jsem, pořád mám smlouvu. Nechtěl jsem to řešit. Měl jsem v hlavě, že chci, abychom se zachránili, a až se zachráníme, sednu si s panem majitelem a všechno si probereme a pobavíme se, co a jak dál," řekl Jindřišek po odvetném zápase baráže, v němž v Praze porazili Opavu 2:0.

"Chuť tam je, cítím se dobře, ještě klukům stačím. Ještě je možná budu prohánět. Uvidíme, jak se dohodneme s panem majitelem. Určitě to chceme vyřešit co nejrychleji. Příští týden bych to chtěl uzavřít ať už tak, nebo tak," uvedl Jindřišek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Bohemians - Opava

"Klokani" v neděli v Ďolíčku zvítězili 2:0 a v součtu s čtvrteční úvodní výhrou 1:0 v Opavě se v nejvyšší soutěži udrželi. "Musím říct, že Opava je kvalitní mančaft. Oba zápasy rozhodla kvalita v zakončení a tu jsme měli lepší my, proto jsme zaslouženě zůstali v první lize," prohlásil kapitán vršovického celku.

Záchranářské boje nebyly snadné. "Hodně jsem si bral, co by se mohlo stát, nechtěl jsem, abychom spadli do druhé ligy. Nakonec se nám povedlo zachránit. O to větší je radost, že jsme to zvládli a že tým na ligu má. Byla by to velká škoda, kdybychom spadli," konstatoval někdejší hráč Jablonce a Olomouce.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články