Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Krejčí se vrací trénovat do Plzně, radikální změny zatím nechystá

Plzeň - Fotbalisté plzeňské Viktorie se už připravují pod trenérem Karlem Krejčím. Nový kouč, který v neděli nahradil odvolaného Miroslava Koubka, vedl už dopolední trénink.

Je nám líto, video expirovalo.
Krejčí poprvé vedl trénink Plzně

Krejčí se vrací do prostředí, které velmi dobře zná. V Plzni působil devět let jako hráč a dalších sedm na trenérských pozicích. S rozhodnutím vrátit se do klubu tak dlouho neváhal. "Jsem za tu nabídku velice rád. Beru to jako ocenění mé práce, kterou jsem tady v klubu za ty roky odvedl a nesmírně si toho vážím," říká Krejčí.

Šestačtyřicetiletý kouč zároveň vedl Plzeň poprvé na tréninku. První soutěžní zápas ho pak čeká ve čtvrtek v předkole Evropské ligy na domácí půdě proti Vojvodině Novi Sad. "V tuhle chvíli nemohu říct, jestli budou nějaké výrazné změny v sestavě. Věřím, že kluci sami budou chtít napravit ty poslední zápasy a vrátit se na vítěznou vlnu," dodává Krejčí.

Do Plzně se vrací také Pavel Horváth, který se po sezoně loučil jako hráč a teď bude asistentem. "Měl by působit jako takový mezičlánek mezi trenéry a kabinou a pomoct klukům hlavně po psychické stránce," vysvětluje Krejčí, který plánuje individuální pohovory s hráči. "Mužstvo je připravené dobře, na nás teď je, abychom zapracovali na sebevědomí. Věřím, že už v nejbližším zápase se ten negativní trend otočí."

Hlavní zprávy

Nejčtenější články